program


Tirsdagsbyvandringer - Kunst og arkitektur i Frederiksværk

Tirsdagsbyvandringer - Kunst og arkitektur i Frederiksværk

På denne by vandring i Frederiksværk, inviteres du til at kigge nærmere på arkitekturen og kunsten man møder ude i byrummet.  Læs mere

Billettyper


60.00 kr.
Billet

DatoTirsdagsbyvandringer - Kunst og arkitektur i Frederiksværk

Hvorvidt det er Nicolai Eigtved eller Laurids de Thurah, der fortjener æren for det imponerende Gjethus, som idag fungerer som kulturhus, skal man ikke forvente et endeligt svar på.

Men historien omhandler Classens typehuse og den formidable prøvekanon, der i dag danner sokkel for Wiedewelts vellignende buste af selvsamme generalmajor, og som kan beses foran Gjethuset den dag idag.

Du får også besked på, hvorfor der findes salamandere i Nørregade, og hvilke tanker ligger bag et kunstværket som ”Corona”, som kan ses i den store rundkørsel ved MC Donalds i Frederiksværk, eller kunstneren Leif Nielsens ”papirklip” i Strandgade, udført i pladestål af medarbejdere på Stålvalseværket.

Vandringen sluttes af med besøg i Kunstnerhuset, hvor kunstnerne selv tager imod og fortæller om deres kunst og kunstens tilblivelse i byen.

Dato: Tirsdag d. 4. august 2020 kl. 19-20.30

Mødested: Palæet, Torvet 1, Frederiksværk

Pris pr. deltager: 60 kr.

Omviser: Ib Schaldemose fra Industrimuseet Frederiks Værk

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Efter 100 år på Marupvej er den gamle vindmølle blevet smukt restaureret. Kom…

Solnedgangstur med M/S Frederikke på Arresø.
Solnedgangstur på Arresø er noget ganske…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: