program


Tolken - hvortil min verden går
2

Tolken - hvortil min verden går

Evig aktuel forestilling om krig, kærlighed og flugt baseret på den sande historie om Ingeborg Stemann, akademiker og tolk, som viede sit liv til russiske flygtninge fra første verdenskrig. Hun mødte Romanov og blev udfordret.
 Læs mere

Billettyper


180.00 kr.
Billet

DatoFørste Verdenskrig raser. Russiske krigsfanger flygter fra forfølgelse og krigsarbejde i Nordtyskland til det neutrale Danmark. De håber på en dag at kunne vende hjem til deres børn og familier fra internatet i Horserødlejren. Fra Ribe ser unge Ingeborg al krigens had og elendighed. Hun rejser til Horserød for at hjælpe, for at forandre verden og ikke lade mørket sejre. I mødet med russerne, mennesker mærket af krigen og flugten, møder Ingeborg den betagende Stepan – og hun konfronteres med sine værdier, idealer og sit livssyn.

Imens fortællingen oprulles ser en gammel Ingeborg tilbage på sit liv: hvad nu, hvis det man troede på som ung, ikke var rigtigt?

HVORTIL MIN VERDEN GÅR handler om krig og om at være på flugt. Om tabte muligheder og om konsekvenserne af ens valg i livet. Hvordan kan man forlige sig med sit liv og blive tilfreds med de valg man traf? Hvordan forholder man sig til flygtninge og det at være på flugt? Kan vi bruge de refleksioner i dag?

Forestillingen er baseret på en sand historie og er en autentisk forestilling om Ingeborg Stemann, der som ung akademiker og tolk viede sit liv til Horserødlejren og de russiske flygtninge, der var interneret her.

Medvirkende: Sarah Juel Werner, Karen Nielsen, Brian Hjulmann

Dramatiker: Andreas Dawe

Instruktør: Søren Iversen

Scenograf: Julie Forchhammer

Koreograf: Sofie Pallesen

Dramaturg: Anja Ohlsen

Lysdesign og teknik: Sebastian Just

Konsulent: Mette Kia Krabbe Meyer, forskningsbibliotekar ved Kort- og Billedsamlingen ved Det Kongelige Bibliotek

Producent: Parteatret – Frederikssund Kommunes Egnsteater

Varighed: 80 minutter (uden pause)

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Riddersalen er igen på banen med et farverigt og finurligt teaterstykke for de mindste. Skuespiller Ragnhild Kaasgaard byder os indenfor…

Teaterversionen af BLINKENDE LYGTER er sjov, overraskende, tankevækkende og skæv - gennemsyret af sort, dansk humor og upassende replikker, men…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.