program


Tørfisk

Tørfisk

De synger, spiller og underholder, så det er en fryd.

Billettyper


275.00 kr.
Bord 1, Bord 10, Bord 11, Bord 12, Bord 13, Bord 14, Bord 15, Bord 16, Bord 17, Bord 18, Bord 19, Bord 2, Bord 20, Bord 21, Bord 24, Bord 25, Bord 26, Bord 27, Bord 28, Bord 29, Bord 3, Bord 30, Bord 4, Bord 5, Bord 6, Bord 7, Bord 8, Bord 9

DatoSiden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland. Thyborøn-gruppen TØRFISK hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.

 

De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for - er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er TØRFISK-drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side - de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer.

 

TØRFISK’s skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, kombineret med friske melodier og med deres udadvendte optræden, er underholdningen på topplan. Naturlig charme, humor og ægthed, er TØRFISK i en nøddeskal.

Billetpris: 265 kr. (+ gebyr = 275 kr.)

PÅ PLAKATEN


De synger, spiller og underholder, så det er en fryd.

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der…

Siger man U2, må man næsten også sige Die Herren, som nok er…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: