program


TØRFISK // Lørdag 3. september 2022 - VENDELBOHUS

TØRFISK // Lørdag 3. september 2022 - VENDELBOHUS

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 09. Juni 2016 19:30

TØRFISK har turneret rundt i det ganske danske land i 41 år og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 1981...

 

TØRFISK har udgivet en ny CD i november 2021 "Tørfisk Fyrre" med 11 helt nye sange. Nogle af de nye sange er med fra scenen og vi er taknemlige for at vores publikum har taget godt i mod dem og heldigvis  - og også stadig er glade for de gode gamle sange. 

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimti øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berørehverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen - men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

 

Det bliver en aften med en god blanding af deres store repetoire  - nyt og velkendt i skøn forening. For med et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger : "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne" som netop de gamle numre er bygget op over.

 

Det kan kun blive en god og ovverraskende aften.

 

Billetpris

i SALEN 295,00 kr + gebyr

på BALKON 345,00 kr + gebyr

Koncerten er siddende på unummererede pladser

Gebyr 7,50 kr.

 

 Dørene åbnes ca. kl. 19 umiddelbart efter lydprøven.

 

Såfremt du skal bruge ledsagelse eller er i kørestol eller lignende, så kontakt os på info@ogos.dk for køb af billet - således vi kan sikre plads til ledsager/kørestol. 

Aktuelt


Et intenst kammerspil om venskab og videnskab, fysik og politik, ansvar og skyld. For hvad skete der, da den tyske atomforsker Werner Heisenberg besøgte Niels Bohr og dennes hustru Margrethe i 1941?

Torsdag den 27. oktober kl. 19.30 kommer Ole Blædel forbi Planetariet i Jels. Baseret på sin anmelderroste debutbog "Et halvt år i Gestapos kløer" fører Ole Blædel publikum igennem fortællingen om sin morfars lidelser under Anden Verdenskrig.

Tag med på en stemningsfuld gåtur i middelalderbydelen Højbyen med krogede gadeforløb og imponerende teglsten bygninger. Hør om korstog og borgruiner.

PÅ PLAKATEN


Årets familieforestilling er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande. Der er…

Hvad stiller man op, når man har fået en lillesøster, som skriger så meget, at ens forældre begynder at skændes?…

Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for de helt små om legens uendelige muligheder.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.