program


Tour de Chambre - AFLYST
2

Tour de Chambre - AFLYST

AFLYST - Oplev Tine Høegs bestseller på de skrå brædder. Om venskab, forelskelse og begær. Deltag i læsekreds den 13. oktober som den perfekte optakt!


 Læs mere

AFLYST

Asta er forfatter. Hun skriver på sin anden roman, men hun kan ikke få hul på den. Igennem skriften og erindringen, føres vi frem og tilbage mellem Astas spæde ungdom fuld af tvivl og hendes tredje ungdom i 30erne, hvor hun alene og kejtet forsøger at finde sig til rette i en verden af voksne. Asta står stille, imens uret tikker, og tiden bliver ved med at gå.

Da Asta får en invitation til en mindehøjtidelighed, vælter minderne om hendes gamle kollegie frem, om dengang Asta var hemmeligt forelsket i sin bedste veninde Mais kæreste, August. Asta starter forfra på sin roman. Alene med sin tekst skriver Asta sig tilbage ind i de pirrende varme og forbudte følelser, skammen over at bedrage Mai og sorgen over Augusts pludselige død. Det hele begynder at komme tæt på igen. Venskabet med Mai, der både har barn og forliste kærlighedsforhold i bagagen, er Astas eneste anker i virkeligheden. Nu ligger Astas færdige, altudleverende selvportræt som en bombe under deres venskab.

Husinstruktør Sigrid Strøm Reibo sætter Tine Høegs humoristiske og poetisk legende ord på scenen sammen med et stærkt hold skuespillere.

Spillested: Lynghøj Teatersal

Medvirkende: Anna Bruus Christensen, Fanny Louise Bernth, Mathias Rahbæk Skov, Mikkel Becker Hilgart, Karen-Lise Mynster og Øyunn (musiker)

Iscenesættelse: Sigrid Strøm Reibo

Scenografi og kostumedesign: Astrid Lynge Ottosen

Dramatisering: Tine Høeg

Lysdesign: Mårten K. Axelsson

Musik: Øyunn

Producent: Det Kongelige Teater

Link til teaters hjemmeside: www.kglteater.dk

Varighed: 1 time 35 minutter (uden pause)

 

Specielt tilbud til de særligt interesserede:

Læsekreds Tour de Chambre onsdag den 13. oktober 2021 kl. 19-21

Sidste år udgav Tine Høeg et brag af en bestseller! Læs romanen og vær med i en læsekreds. Cand.mag. Lisbeth Wiese, der også er næstformand for Roskilde Teater, holder et kortere oplæg og dernæst er ordet frit. Den perfekte optakt forud for forestillingen! 

Praktiske oplysninger:

Pris: 50 kr. Indbetales ved tilmelding senest 4. oktober 2021

Tilmelding sker på info@roskildeteater.dk. Overskrift i emnefeltet: Læseklub Tour de Chambre. I mailen skal du huske at anføre navn, telefonnummer og mail. 

Beløbet 50 kr. skal indbetales samtidig med, at du tilmelder sig. Betaling sker pr. mobilpay 24 91 94 59 eller netbank 2280-2551252828. Ved indbetaling bedes anført LK-Tour de Chambre-eget navn. 

Tilmeldingen er først gældende, når indbetaling er sket.

Begrænset deltagerantal 25 personer. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Du modtager i god tid inden den 13. oktober nærmere oplysninger om sted mm. 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Genoplev minderne fra julekalender gennem tiden i ord og toner og syng med…

Der er sammensat et program med alle de skønne irske ballader og pubsange…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: