program


Tour de Chambre - NY DATO
8

Tour de Chambre - NY DATO

Oplev Tine Høegs bestseller på de skrå brædder. Om venskab, forelskelse og begær.


 Læs mere

Asta er forfatter. Hun skriver på sin anden roman, men hun kan ikke få hul på den. Igennem skriften og erindringen, føres vi frem og tilbage mellem Astas spæde ungdom fuld af tvivl og hendes tredje ungdom i 30erne, hvor hun alene og kejtet forsøger at finde sig til rette i en verden af voksne. Asta står stille, imens uret tikker, og tiden bliver ved med at gå.

Da Asta får en invitation til en mindehøjtidelighed, vælter minderne om hendes gamle kollegie frem, om dengang Asta var hemmeligt forelsket i sin bedste veninde Mais kæreste, August. Asta starter forfra på sin roman. Alene med sin tekst skriver Asta sig tilbage ind i de pirrende varme og forbudte følelser, skammen over at bedrage Mai og sorgen over Augusts pludselige død. Det hele begynder at komme tæt på igen. Venskabet med Mai, der både har barn og forliste kærlighedsforhold i bagagen, er Astas eneste anker i virkeligheden. Nu ligger Astas færdige, altudleverende selvportræt som en bombe under deres venskab.

Husinstruktør Sigrid Strøm Reibo sætter Tine Høegs humoristiske og poetisk legende ord på scenen sammen med et stærkt hold skuespillere.

Spillested: Lynghøj Teatersal

Medvirkende: Anna Bruus Christensen, Fanny Louise Bernth, Mathias Rahbæk Skov, Mikkel Becker Hilgart, Karen-Lise Mynster og Øyunn (musiker)

Iscenesættelse: Sigrid Strøm Reibo

Scenografi og kostumedesign: Astrid Lynge Ottosen

Dramatisering: Tine Høeg

Lysdesign: Mårten K. Axelsson

Musik: Øyunn

Producent: Det Kongelige Teater

Link til teaters hjemmeside: www.kglteater.dk

Varighed: 1 time 35 minutter (uden pause)

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Kom tættere på historien – oplev øen, der ellers er lukket for besøgende.

Guidet ravtur langs Næsby Strand.
OKT: 21. og NOV: 09. og DEC: 28. og JAN (2022): 18.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: