program


”Toxiner og din sundhed - få detox strategier der virker" - (nej, det er ikke juicekure) ! Oplev foredrag med Christina Santini, Clinical Nutritionist (CN) med speciale i Biologisk medicin.

”Toxiner og din sundhed - få detox strategier der virker" - (nej, det er ikke juicekure) ! Oplev foredrag med Christina Santini, Clinical Nutritionist (CN) med speciale i Biologisk medicin.

Endvidere er Christina Santini CTT (Certified Thermography Technician), RYT (Registered Yoga Teacher, uddannet i Human Ernœring fra Metropolitan Copenhagen University og certificeret i Biologisk Medicin fra Paracelsus i Schweiz.
Hun har adskillige videreuddannelser og certificeringer i Ayurveda, laboratorietesting og klinisk diagnostik, infrarød screening og plantemedicin i USA.  Læs mere

Hvert menneske og sygdomsårsag er unik - derfor må hver behandlingsstrategi tilpasses den enkelte i et brugbart og effektivt koncept.

- Vidste du at hovedparten af hudlidelser kan traces tilbage til toxiner i kroppen?
- At hvis du nogensinde har boet eller arbejdet et sted med f.eks. skimmelsvamp, vil de stadig være i din krop i dag? Skimmelsvamp er linket til hormonforstyrrelser, cancer, hududslæt, nedsat lever funktion, vægtøgning og migræne. Disse ting kan løses, når vi får identificeret, hvilke giftstoffer der blokerer vores krop fra at fungere optimalt.

- Og vidste du, at tungmetaller som bly sætter sig i hjernen og er linket til bl.a. depression.

Når vores krop angriber sig selv, eller ikke fungerer optimalt, er det første vi skal undersøge, hvilke blokeringer vi har - disse kan vi både have arvet fra vores forældre (tungmetaller) eller via vores boplads og drikkevand.

Først derefter vil vi få fuld gavn af at reparere og genopbygge kroppen via mad, kosttilskud etc.Køb billet her på siden. Alle oplysninger hos vhm@Lns.dkEt LNS arrangement.

PÅ PLAKATEN


Romantik, komik og evergreens. Kendt og elsket dansk operette med stjernebesætning og det…

Gratis film i BiFFEN i Brønden for børn 7-12 år.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: