program


Træer vokser ind i himlen

Træer vokser ind i himlen

Nuet bliver det man har sammen, fortiden glemmes – også den fortid, der er for to minutter siden og fremtiden er uvis.

Træer vokser ind i himlen, er virkelige menneskers fortællinger om tilværelsen med deres elskedes, deres eneste enes, deres mors, deres morfars – pludselige, dog langsomme forsvinden. Skuespillerne og dramatiker Mikkel Trier Rygaard har mødt helt almindelige mennesker, helt almindelige pårørende i deres dagligstuer. Virkeligheden overgår fantasien når det drejer sig om de pårørende. Indblikket i deres virkelighed - i livet med Alzheimerramte er uhyggelig, dyster, ensom – og samtidig fuld af kærlighed, håb og tilgivelse.

Træer vokser ind i himlen skildrer det uhyggelige og ensomme ved til sidst at leve og gøre alt for én som i sin uvidenhed tager dig for givet. Er det okay at opgive? Er det okay at opgive den der er tilbage i din mands krop? Er det okay at overlade ansvaret for din elskede til plejepersonalet på et plejehjem? Træer vokser ind i himlen fortæller de pårørendes historie og inviterer publikum ind i et univers hvor den syge hjernes virkelighed udfordrer og ændrer de pårørendes hverdag for altid.

Vi møder den umiddelbare, søde og handelkraftige plejer, der udfordres på egne principper da hendes nærmeste rammes af Alzheimer. Den alt for unge mor og hendes mands kamp for at udnytte den tid som haler mere og mere ind på deres virkelighed for hver dag der går. Ægteparret der kun eksisterer i kraft af hinanden, men hvor den ene langsomt forsvinder og minderne forsvinder med. Kan man opfinde en ny virkelighed? Er det nok at leve i den? Og hvordan og hvornår er det rigtigt at komme videre? Nuet er det vi har.

Varighed: 1 time 15 min

Instruktør: Annika Johannessen

Dramatiker: Mikkel Trier Rygaard & Teater Pondus

Koreograf: Ida Kenskov

Medvirkende: Sara Klein, Louise Kilhof og Jesper Bruun

Lyddesigner: Mark Viggo Krogsgaard

Lysdesign og afvikling: Hugin Ravn Hendriksen

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Festivalen starter torsdag d. 18. juni kl. 19.00 og slutter lørdag aften…

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: