program


Træt Lever og Tungt Hjerte

Træt Lever og Tungt Hjerte

OBS! Ekstra forestilling kl. 17.00
Dette er en anderledes og konsekvent musikforestilling, bygget over den amerikanske neo-beatnik Tom Waits tekster og musik. - en intimkoncert over Tom Waits’ poetiske fortællinger – på dansk. OBS! Spillested: Folkekirkens Nødhjælp Genbrugsbutik, Hvidovrevej 284, 2650 Hvidovre.  Læs mere

Dette er en anderledes og konsekvent musikforestilling, bygget over den amerikanske neo-beatnik Tom Waits tekster og musik. Man behøver ikke at kende til og kunne lide Tom Waits for at nyde denne forestillingen. Den giver en stemningsmæssigt oplevelse af en bestemt epoke, - firsernes kælder-New-York.Lyden er rigtig. Med musikken spillet på diverse instrumenter kommer denne mærkelige katte- jazzede stemning frem, og Lasse Popps fordanskning er et kunstværk i sig selv.

 

Medvirkende: Lasse Popp, Kim Fast Jensen, Bastian Popp
Producent: Limfjordsteatret

 

Begrænset antal billetter.

 

PÅ PLAKATEN


Nivaagaards Malerisamling er et kulturelt mødested på tværs af generationer. Her mødes gæster…

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks…

Alle torsdage i juli og august kl. 10-11. Guiden taler tysk.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: