program


TRIBUTE BAND feat. Shane Donnelly

TRIBUTE BAND feat. Shane Donnelly

Greatest Hits Of the 20th Century

TRIBUTE BAND
Feat. Shane Donnelly 

Lørdag d. 2. nov kl 14-18
Lørdag d. 9 nov kl. 14-18


Billetpris 120.- + gebyr, inkl. 1 valgfri fadøl.
Billetsalget starter på fredag d. 13. septemberkl 10:00

Traditionen tro holder vi koncert den første weekend i november, og det skal i selvfølgelig ikke snydes for i år. Vi har tilmed lavet en ekstra koncert ugen efter d. 9. nov. Vores husorkester har sammensat en perlerække af hits, som de sammen med Shane Donnerly, vil fremføre på bedste vis. Begge koncerter foregår i det store telt i gården. Vi sørger selvfølgelig for at sætte godt med varme på :-)

Greatest Hits Of the 20th Century

Tag med på et nostalgisk trip gennem et udvalg af de bedste internationale hits fra 1950-2000. Tribute Band har hentet musik fra Buddy Holly, Beatles, Kinks, Bob Dylan og Stones, Eric Clapton, Van Morrison, George Michael, Elton John, Robbie williams, Depeche Mode og Foo Fighters + utrolig mange flere. Det bliver et festligt og rørende genhør med musik fra en gylden periode.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Sid behageligt med en stol

Tilmeld dig individuelt eller som medlem af et småbådsteam / Registrieren…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: