program


Trille og Tralle

Trille og Tralle

Spiller også kl. 16,30
- drillenisserne
MEDLEMSRABAT 50 KR.

Medvirkende:Susanne Breuning og Bente Eskesen

 

Hermed et bud på en hyggelig december eftermiddag i selskab med to sjove skovnisser, der kan sætte julestemningen helt i top hos små og store.

 

Billetten kunne f.eks. være en adventsgave. Forestillingen er for hele familien med børn fra 4 år.

 

Vi skal en tur ud i den store skov. Nissepigerne Trille og Tralle er tilsammen 410 år, og det er ingen alder for nisser. De bor i en hemmelig hule ved roden af det store egetræ.

 

De er nogle drillepinde og ikke helt artige. De har drillet skovens dyr så meget, at de er blevet rigtig sure, så sure, at rævemor har snuppet deres nissehuer og gemt dem.

Uden nissehue er man jo ikke rigtige nisser, så det er en alvorlig sag.

 

Trille og Tralle beslutter sig for at være søde ved skovens dyr, så rævemor kan blive glad igen og give dem nissehuerne tilbage, så de kan skabe en rigtig julestemning i skoven.

 

Men de er nogle distræte drillenisser, der hele tiden vil overgå hinanden, så de bliver hurtigt mere optagede af at danse flødeskumsdans og trylle grønt snevejr frem.

 

Nisserne er meget interesserede i mennesker, så de overvejer, om de bare skal glemme alt om at blive rigtige nisser igen.

Men mon ikke publikum kan hjælpe nisserne med at huske, hvor dejlig julen er med juletræ, risengrød og duften af brunkager – og nisser!

 

Glædelig Jul !

Producent: Louise Schouw Teater

PÅ PLAKATEN


Køb V51 smørrebrød eller UNICOS gourmet Hotdog

Liva Weel - folkekær revystjerne spilles af Ellen Hillingsø, flankeret af Birgitte Raaberg,…

Oplev Odense Middelalderdage med 200-300 aktører, 1. - 5. august 2018.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: