program


Trille & Tralle

Trille & Tralle

De to skovnisser Trille og Tralle bor i den gamle hule ved roden af det gamle egetræ. De er 410 år (tilsammen) og kan lide at synge, danse og brygge nissemagi i nisselaboratoriet.

De to skovnisser Trille og Tralle bor i den gamle hule ved roden af det gamle egetræ. De er 410 år (tilsammen) og kan lide at synge, danse og brygge nissemagi i nisselaboratoriet.

 

Men de er heller ikke helt artige. De har nemlig drillet skovens dyr så meget, at rævemor nu har snuppet deres nissetøj. Og uden deres røde nissehuer er de jo ikke rigtige nisser.

 

Trille og Tralle skal nu bruge deres gode fantasi for at bevise at de er rigtige nisser, og de beslutter sig for at skabe julestemning i skoven, så rævemor kan blive glad igen og de kan få deres nissetøjtilbage.

 

Men det viser sig, at Trille og Tralle er nogle meget distræte drillenisser, der gerne vil overgå hinanden hele tiden. De bliver hurtigt mere optaget af at trylle grønt snevejr frem og danse flødeskumsdans – end den egentlige opgave: at lave julestemning.

 

Skovnisserne er samtidig meget interesseret i mennesker, og de begynder undervejs at overveje, om de bare skal glemme alt om det med at blive rigtige nisser igen.

 

Men mon ikke publikums ideer om hvad det dejlige ved jul er, og minderne om træet der bliver tændt og duften af brunkager, kan få de to drillenisser på andre tanker.

 

En sjov og musikalsk fortælling for hele familien fra 4 år med Susanne Breuning og Bente Eskesen som de to skøre nisser. En rigtig opvarmer til julen.

 

Medvirkende: Susanne Breuning og Bente Eskesen

 

Instruktion: Christina Breuning

 

Komponist: Lars Fjeldmose

 

PÅ PLAKATEN


DON’T LEAVE ME ALONE er en dobbeltforestilling skabt af to af Nordeuropas mest…

Torsdag den 25. maj - søndag den 28. maj 2017

Aftenens koncert med Abrahamsen er en lyttekoncert, hvor han optræder solo med en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: