program


Trine Gadeberg

Trine Gadeberg

Kom indenfor i varmen til en stemningsfuld julekoncert  Læs mere

Du er sikker på at komme i det rigtige julehumør, når charmerende Trine Gadeberg lader sin smukke stemme flyde over med klassikere som: ”Oh Holy Night”, ”Ave Maria”, ”Nu tændes tusind julelys” og andre stemningsfyldte melodier. Akkompagneret af Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick binder Trine Gadeberg sangene sammen med fine små anekdoter, der oplyser og bringer smilet frem hos publikum.

Om Trine Gadeberg

Trine Gadebergs liv har altid været fuld af musik. Siden gennembruddet som Maria i ”The Sound of Music” i det store friluftsspil i Varde i 1992, har der været fuld fart på karrieren. Om det er medvirken i store musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller eller som kviknissen Pyt i DR1 Julekalender ”Nissernes Ø” - Trine Gadeberg mestrer det hele!

PÅ PLAKATEN


Den perfekte optakt til julen 2019 - En intim julekoncert med Søs Fenger…

Få et nyt spændende syn på serien.

Ib Grønbech & ContainerKvartetten vælter ganske enkelt koncertstederne, dels med hans og bandets…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: