program


Troels Jensen & The Healers

Troels Jensen & The Healers

Feat. Miriam Mandipira, The Blue Horns & The Bells of Joy.  Læs mere

Dette ti personer store og internationalt anerkendte orkester er nu udvidet med den unikke afrikanske sangerinde, Miriam Mandipira, som tilføjer nye stærke toner til paletten.
Musikken bevæger sig  besværet i krydsfeltet mellem blues, jazz, soul og gospel, med en lille afstikker til country og cubana. Denne stærkt krydrede gumbo bliver kyndigt serveret af disse kompetente og særdeles veloplagte musikere.
Bandet har spillet fast på bluesklubben Mojo og på festivaler i ind- og udland, og er pt. husorkester på spillestedet Bartof Station på Frederiksberg.

Er du til blues, jazz eller soul, eller holder du bare af blæsere i et velspillende ensemble, så må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse, når Troels Jensen med følge gæster Kilden dette forår.


Unum. stå- og siddepladser

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Foredrag med skuespiller Amalie Dollerup

En lun komedie om at blive ældre. Med Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: