program


Troels Kløvedal - ungdomstid i Helsingør

Troels Kløvedal - ungdomstid i Helsingør

Troels Kløvedal tilbragte sin ungdomstid i Helsingør. Først som ”skorpe” på Det Kongelige Opfostringshus i Hellebæk og siden som ung mand på et værelse hos KFUM i Helsingør by.

Billettyper


80.00 kr.
Billet

DatoRundvisning. Troels Kløvedal - ungdomstid i Helsingør

Troels Kløvedal tilbragte sin ungdomstid i Helsingør. Først som ”skorpe” på Det Kongelige Opfostringshus i Hellebæk og siden som ung mand på et værelse hos KFUM i Helsingør by. Troels kom som 15 årig i lære på Helsingør Skibsværft og blev udlært som skibselektriker - det var en stor del af hans identitet, at han var udlært her og gennem hele livet holdt han fast i sine rødder.

På denne vandring sætter vi fokus på Troels Kløvedals ungdom i Helsingør. På hans læretid, hans kærlighedsliv, på vennerne og på de oplevelser der formede ham i Helsingør i begyndelsen og midten af 60’erne.

Pris: 80,- pr voksen inkl. entre til Værftsmuseet (billetten giver også entre til Bymuseet, Skibsklarerergaarden og Flynderupgård samme dag)
Børn og unge under 18 år gratis i følgeskab med voksen

Mødested er indgangen til Værftsmuseet

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vestkysten

Velkommen til til Vestsjælland.

Kom med på bunkertur og bliv endnu klogere på de mange bunkere der…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: