program


Troen og Ingen

Troen og Ingen

Med tekst og musik af Søren Huss.
Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da kæresten blev offer for en trafikulykke – hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut TROEN OG INGEN er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.  Læs mere

Teatret Svalegangen har nu taget de hudløst ærlige sange og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. TROEN OG INGEN er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb. Julie Hjetland er nomineret til en Reumert i kategorien ”Årets sanger” for sin præstation i TROEN OG INGEN, og en fantastik sanger i forestillingen ”Peer Gynt”

Medvirkende: Julie Hjetland, Laura Kold, Ashok Pramanik, Albert Stein Ankerstjerne m.fl.

 (Svalegangen i samarbejde med folketeatret)

Støttet af scenekunstudvalgets garantiordning for voksenteater

PÅ PLAKATEN


Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

Velkommen til årets udstilling, hvor internationale kunstnerne har fået temaet "what a wonderful…

Kom med til de traditionelle kroaftener på Fahl Kro - og smag en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: