program


Tuama og Celtic Rhythm Dancers

Tuama og Celtic Rhythm Dancers

Irish Cultural Week takker af med et show for hele familien, der virkelig præsenterer den irske kultur på en medrivende og fascinerende måde.

Gruppen Tuama fra Cork i det sydvestlige Irland består af tre særdeles professionelle musikere, der har spillet irsk traditionel musik, lige siden de var helt små. Publikum kan glæde sig til irsk musik i absolut verdensklasse. Irsk dans og stepdans behøver vist ikke nogen introduktion, da det er kendt og elsket over hele verden. DansetruppenCeltic Rhythm Dancerskommer fra Dublin og består af 4 talentfulde dansere, der med smukke kostumer og smittende humør giver et forrygende show med både traditionelle danse og irske stepdanse, som hver gang får taget til at hæve sig.

(Irl.) – trad. music & Irish Step dance show
Støttet af Culture Ireland, Cultúr Éireann
Unum. siddepladser
Spisning kl. 13 ved tilkøbt billet
Irish Stew leveret af Strandens Forsamlingshus

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

En fandenivoldsk, højenergisk koncert

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: