program


Ture - M/S Frederikke fra Arresødal
2

Ture - M/S Frederikke fra Arresødal

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks største sø Arresø.
Vi sejler fra maj til september.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 25. September 2021 14:00

Kom med på sejltur med træskibet M/S Frederikke på Arresø

Nyd en skøn sejltur med turbåden M/S Frederikke, som er Arresøens ukronede dronning. I sommerhalvåret sejler M/S Frederikke daglige ture på Arresø. Den smukke gamle træbåd har plads til op til 50 personer. Frederikke sejler fra Arresødal ved Frederiksværk i Nordsjælland og lægger også gerne til ved den lille Auderød Havn på Arrenæs samt i Ramløse Havn i juli måned.

Udover de ordinære sejlture på hverdage og i weekender har Frederikke specielle tema sejlture henover sommeren og efteråret. Disse ture er med et historisk og kulturelt indhold. Her kan bl.a. nævnes; Nattergaleturen pinsemorgen samt Skt. Hans turen om aftenen på Skt. Hans Aften og den sidste tur på året er Løvfaldsturen i september måned.

Sejlplan: Turene starter kl. 14 og sejler i perioden maj - september.

M/S Frederikke –ladet med fortællinger og oplevelser
Gode fortællinger tager tit afsæt i historien om det menneskelige fællesskab som udvikler sig i kraft af mennesker med viden og færdigheder, men også fantasi, drømme og tro. Sådan også historien om Arresø, naturen og det liv mennesker har levet på, og omkring den.

Det er den fortælling man drages ind i når man sejler med Frederikke, for en sejltur på søen er på én gang en unik naturoplevelse og en rejse ind i den historiske fortælling. Siden 1992 har Frederikke sejlet på Arresø, Danmarks største sø ,og er den eneste turbåd af sin slags.

Tæl kirker og find seværdigheder undervejs
På søen er der mulighed for at se hele 5 kirker; Vinderød Kirke, Ramløse Kirke, Annisse Kirke, Lille Lyngby Kirke og Kregme Kirke. Frederiksværk Kirke kan ses hvis du på gåben går turen lags kanalen og ind mod Frederiksværk by. Den ligger nemlig lige klods op ad den brede å sti. Lige i nærheden af båden kan man også besøge den offentlige Arresødal Park ved Arresødal Slot, hvor der også er sti til en fugleudkigsplads, med den smukkeste udsigt over Arresø.

Flere oplevelser fra vandsiden af
Du kan med en kano eller kajak ro igennem den smukke kanal der snor sig fra Roskilde Fjord, gennem Frederiksværk og til Arresø. Vær dog opmærksom på, at der er to overbæringer på vejen. Hvis du ror hele Arresø rundt, er det en tur på ca. 42 km. Området er forsynet med for en eventuel overnatning.

Sejlads med mindre fartøjer uden motor er tilladt hele året udenfor fuglebeskyttelsesområderne. Windsurfing af tilladt på den nordlige del af søen. Kitesurfing er ikke tilladt.

Praktisk information til turen
Ved store børnegrupper er du selv forpligtet til at medbringe redningsveste.

Badning
Det er ikke tilladt at bade i Arresø på grund af vandkvaliteten. Men området byder på mange andre dejlige

Find vej
Hvis du kommer nordfra til Arresødal og M/S Frederikke, vil din GPS gerne lede dig ind af vejen fra Vinderød siden af! Den vej er spærret med en bom. Du skal derfor fortsætte mod Frederiksværk og Hillerød til den store rundkørsel ved MC Donalds med den blå port. Tag vejen rundt i hele rundkørslen og kør ad samme vej du kom fra. Ca. 400 m fremme til højre, er skiltet mod turbåden Frederikke.

Aktuelt


I Hvide Sande finder du noget af det bedste sildefiskeri i Danmark. Så godt, at silden hvert år sidst i april er centrum for den stemningsfulde Sildefestival
26. april, 27. april & 28. april

Man kan kun tilmelde sig én voksen-konkurrence eller alle tre voksenkonkurrencer. Man kan tilmelde sig online til og med onsdag d. 24. april – derefter kan man kun tilmelde sig ved at møde op i teltet d. 27. april til indregistrering, hvor man skal betale kontant eller via mobilepay.

PÅ PLAKATEN


Plads til campingvogn, autocamper eller telt på campingområde nær koncertpladsen. Priser er pr. person. Billetten gælder kun i periode 01.06.2024…

I Pakhuset tilbydes intet mindre end »MATADOR« i form af forestillingen »Fra Skjern til Varnæs«.

Efter 4 års pause, er DmD tilbage på den danske musikscene

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.