program


Turist

Turist

En ferie, du gerne vil hjem fra! Ord som fandenivoldsk, fantasifuldt, energisprudlende og god underholdning bruges af anmelderne om den meget roste danseforestilling, Turist.

Billettyper


175.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoVelkommen til en actionfyldt fysisk komedie, en danseforestilling om livet som turist og om, hvordan mødet med andre kan få både de bedste og de værste sider frem i os.

 

Drømmer du også om at pakke sandaler, sommertøj og solcreme for at drage afsted mod fjerne kyster og nye verdener, for derefter at komme hjem som et nyt og forbedret menneske?

Så tag med verdensmanden, backpackeren og charterturisten på deres livs rejse ind i en verden af ferieønsker, drømme og mareridtsscenarier! For noget går galt, og de tre elskelige individer må indse, at det i sandhed ikke handler om destinationen, men vejen dertil.

Skæbnen vil, at deres drømmerejser ender kaotisk, for pludselig handler det om retten til smukke, øde landskaber, swimmingpools, helstegt pattegris og en croissant i Nice.

Forestillingen vises med støtte af Turnenetværket

(Don Gnu)

 

PÅ PLAKATEN


Vi garanterer, i vanlig Figaros stil, en overflod af komik, musik og gys
Mandag 7. og tirsdag 8. marts…

Operette skal laves af OperetteKompagniet – og når en vaskeægte valsekonge runder et skarpt hjørne, er det eneste professionelle ensemble…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: