program


Turist

Turist

- En ferie, du gerne vil hjem fra!
Actionfyldt fysisk komedie om livet som turist og om hvordan mødet med andre, kan få både de bedste og de værste sider frem i os. Velkommen til DON GNU’s fantastiske verden!
 Læs mere

Billettyper


240.00 kr.
A - pladser, C - pladser

DatoDrømmer du også om paradiset? Pakke sandaler, bandana og solcreme for at drage afsted mod fjerne kyster og nye verdener?

Så tag med verdensmanden, backpackeren og charterturisten på deres livs rejse ind i en forunderlig verden af ferieønsker, drømme og mareridtsscenarier! For noget går galt, og de tre elskelige individer må indse, at det i sandhed ikke handler om destinationen, men vejen dertil – og skæbnen vil, at deres unikke drømmerejser ender i en kaotisk kampzone om retten til smukke øde landskaber, swimmingpools og helstegt pattegris eller croissant og cortado på fortovscaféen i Nice. 

Medvirkende:Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup PedersenProducent:Don Gnu

PÅ PLAKATEN


I Faster Lizzies køkken står alt stille. Vejrudsigten melder om sne juleaften, men julehumøret vil ikke indfinde sig, for Misser…

Med CANDLE IN THE WIND får I den musikalske historie om 70’erne, og et overflødighedshorn af store hits, spændende og…

Med en blanding af dans, skuespil, moderne cirkus, illusions magi og videokunst ønsker GLIMT at hylde Niels Bohr. Bohrs tanker,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: