program


U2-BigBang Teorien

U2-BigBang Teorien

En musikalsk eksplosion!

Det gnistrer og brager, når det populære band går på scenen. U2-sange med en fandenivoldskhed, der sender publikum med raketfart direkte ind i Die Herrens kraftfulde univers. Efter mere end et kvart århundrede med U2’s sange har Die Herren fundet en eksplosiv formel, der trykker musikken ud over scenekanten uden at miste den særlige U2-nerve.

Om bandet
Die Herren er et dansk band med et tysk navn, der spiller irsk musik på engelsk og har gjort det i mere end 25 år. Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter hele tiden at forædle det de gør. Hele tiden opsøge nye og banebrydende måder at præsentere U2's eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herren-koncert beriget med en ny musikalsk U2-dimension! Die Herren er garant for de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel.

Bandet består af: Mono / Haeggen / Topp / Lord Nilsson

Varighed: 2x45 minutter
Unum. stå- og siddepladser
Salg af kaffe, øl og vand
Spisning kl. 18 ved tilkøbt billet
Buffet leveret af Strandens Forsamlingshus

 

PÅ PLAKATEN


-en komedie om naboskab. Farshad Kholgi er kendt for sin unikke og energiske…

Kom med på fjordsejlads med Danmarks eneste tilbageværende passagerdampskib på havet. Tirsdag…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: