Uffe Vermundssøn - 23. juni Skt. Hans

Vælg billetter


 

Spillested


Frederikssund Vikingespil Vikingepladsen Kalvøvej 26
3600 Frederikssund, Danmark

Skt. Hans Aften

Spis aftensmaden i Vikingernes Verden 

Køb spisning a la carte på pladsen

Sammensæt din tur til Vikingernes Verden

Vikingespil (kl. 20.00)

Danmark er truet med krig af den saksiske dronning og hendes uovervindelige søn. Den danske kong Vermund vil gøre alt i sin magt for at forsvare sit rige, men han er syg og ved at blive gammel. Verdmunds eneste søn Uffe bliver opfattet som ansvarsløs, ikke mindst af sin far. Alligevel beslutter Vermund at give Uffe en chance for at vise sit værd på en rejse til saksernes land.

Sammen med sine kampklare barndomsvenner, tre handlekraftige vølver og en noget uheldig tyv, kommer Uffe ud for voldsomme oplevelser, inden han kan vende hjem og tage kampen op mod sakserne.

‘Uffe Vermundssøn’ er en dramatisk, morsom og rørende vikingefortælling for hele familien.

Varighed ca. 2 1/2 time inkl. pause

Rundvisning i Vikingernes Verden (kl. 17.45)

Kom med på guidet tur i Vikingernes Verden, når vikingerne tager dig med på en rejse tilbage til vikingetiden. Få et unikt indblik i historien om Frederikssund Vikingespil fra dengang til nu. Turen varer ca. en time og foregår i et tempo, hvor alle kan være med.
Mødested: Infoboden ved Runestenen

Spis aftensmaden i Vikingernes Verden (fra kl.18.45)

Nyd en ægte vikingemenu inden forestillingen: Vikingepølser, 2 slags kød samt brød og dagens salater. 

Spring køen over! Køb billet sammen med forestillingen her på siden.

Vikingemarkedet 21. juni - 23. juni (gratis entré)

Markedsfolk fra nær og fjern danner rammen om en unik verden af vikinger. Fra deres telte handler de med håndværk fra en svunden tid. Alt fra vikingesmykker og -våben til lædervarer og lækre skind sælges til udvalgte priser.

Vi har også aktiviteter for hele familien. Skjoldmaling, rideture, bueskydning og ægte vikingelege er bare et udpluk af, hvad du kan opleve i Vikingernes Verden. Smag den lækre mjød og nyd en lokal specialbryg.

Besøget hos Frederikssund Vikingespil er en helt speciel oplevelse, som kan anbefales til dem, der ikke allerede har gjort det til en tradition at besøge os.

 

 

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google