program


Ulvsborg - Ridderturnering

Ulvsborg - Ridderturnering

Der er fest og glade dage på stormandsgården. Riddere sydfra er kommet på besøg og udnytter de daglige ridderturneringer til at holde formen vedlige. Udnyt muligheden for at heppe på din ynglingsridder og nyd en dag i middelalderen hvor du kan nyde nogle skønne timer i selskab med Hyrden, madmor og de andre beboere på gården.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Der er fest og glade dage på stormandsgården. Riddere sydfra er kommet på besøg og udnytter de daglige ridderturneringer til at holde formen vedlige. Udnyt muligheden for at heppe på din ynglingsridder og nyd en dag i middelalderen hvor du kan nyde nogle skønne timer i selskab med Hyrden, madmor og de andre beboere på gården. Tag på gudetur, skyd med bue og pil og besøg stormandens kammer.

Aktuelt


Få en helt særlig oplevelse på vandet. Varighed 50 minutter. [ENG ] Get a unique experience on the water. Duration 50 minutes.

Kom i vandet med os og bliv meget klogere på havets grøntsager. Vi mødes ved firmaet (Annebergparken 28 B) hvorefter vi med waders går mod vandet. En tangsafari varer 2.5 time.

PÅ PLAKATEN


OPLEV DEN LEVENDE HISTORIE

Hos os kan du opleve 2000 års levende historie, når vi genskaber tiden som den var engang.

Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…

Få en uforglemmelig oplevelse i kajakken på Lammefjorden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.