program


Unikke madoplevelser i Odsherred - Nordruten

Unikke madoplevelser i Odsherred - Nordruten

Silva Danica - Det Vilde Køkken - Birkemosegård - Ørnberg Vin

Fødevareruter
-unikke madoplevelser i Odsherred

Kør med på smagsfulde kør-selv dagsture, der tager dig med bag facaden hos gårdbutikker, vingårde, små fødevareproducenter og landbrug i international topklasse i Odsherred. Få indsigt og viden om råvarer og produktion præsenteret af ildsjælene bag råvarerne, garneret med de lækreste smagsprøver.

Nordruten

NORDRUTEN starter med en tur i naturen med naturguide Jørgen Stoltz for at finde spiselige, vilde urter. Med hovedet fyldt med ny viden og frisk luft går turen videre til Det Vilde Køkken, hvor I oplever smagen af Odsherred som tapas. Efter frokosten får I et indblik i et økologisk og biodynamisk landbrug på Birkemosegaard. Fra de mange gode råvarer går turen videre til Ørnberg Vin, hvor noget af Danmarks mest prisvindende vin laves. Kom med ud i vinmarkerne og lær om en dansk vingård – og selvfølgelig smage vinen.

DATOER: Fredag d. 29. maj, fredag d. 26. juni, onsdag d. 19. august og 4. september.

Begge ruter er inkluderet FROKOST og en times GUIDET RUNDVISNING ved hvert stop. Turene starter kl. 10.00 og forventes at slutte omkring kl. 16.00.
Kørevejledninger/adresser får I udleveret undervejs, og værterne vil sørge for at sende jer godt videre til næste stop.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Gå med lygteføreren på vandring ud i mørket på Hjerl Hede. Hvem ved…

Som navnet antyder, går vi tilbage til rødderne og vi vil fiske nogle…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: