program


Urtevandring og sanketur på Amager fælled

Urtevandring og sanketur på Amager fælled

Skal du med ud at møde og lære om Danmarks vilde medicin og spise planter?

I et par timer denne dag skal vi vandre på Amager fælled og møde sjove, lækre, interessante, anderledes og usædvanlige planter- Jeg fortæller om deres egenskaber, hvordan du kan bruge planterne sundhedsfremmende og ved ubalancer i urtebryg og som mad.

DatoSkal du med ud at møde og lære om Danmarks vilde medicin og spise planter?

I et par timer denne dag skal vi vandre på Amager fælled og møde sjove, lækre, interessante, anderledes og usædvanlige planter- Jeg fortæller om deres egenskaber, hvordan du kan bruge planterne sundhedsfremmende og ved ubalancer.Samtidig er mange af vores vilde planter, vidunderlige spise planter – derfor skal vi snakke om: hvordan du tilføje de vilde vidunderlige urter til din mad, deres smags karakterer, sundhedsfremmende egenskaber, hvad er deres kvaliteter som råvare blandt andet.

Vi skal smage, røre og dufte planterne, opdage dem med vores egne sanser. Der vil være tid til at samle nogle af urterne, så husk bøtter og poser at samle i.

Planterne vil ændre sig fra gang til gang, da sæsonen ændre sig, således vil planterne være nogle helt forskellige fra forår til sommer til efterår, men til tider også fra måned til måned.

Vi vil møde planter som marts viol, mælkebøtte, hvidtjørn, birk, ask, febernellike rod, gul snerre, kartebolle, hyld, perikon, kløver, glat-burre, vejbred, røllike, skræppe, peberrod, gråbynke, vild gulerod, slåen, årstidens bær og mange flere.

Vi brygger en te af urter vi finder på turen. Som afslutning drikker vi den og nogle urtebryg jeg har medbragt, husk derfor din egen kop.For at læse mere om Nordisk Urtekundskab kan du besøge min facebook eller IG under samme navn eller min hjemmeside på www.nordiskurtekundskab.dk

Det praktiske:Vi mødes ved Islands Brygge metro station, ovenpå ved vejen. Vandringen tager 2 - 3 timer.Husk:

Passende tøjKopNotesbogBøtter og poser til at samle planterVi ses i det grønne 

PÅ PLAKATEN


Mørket sænker sig, lysene i de gamle, sprossede vinduer spreder varme og glød,…

Sejl med den lille cykelfærge over Horsens Fjord og ta' cyklen med -…

De traditionsrige kroaftener har fået et nyt tvist og menuen bugner med lækre…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: