program


Urtevandringer og sanketure på Amager fælled

Urtevandringer og sanketure på Amager fælled

Drømmer du om at lære mere om de vilde danske medicin- og spiseplanter?

På en urtevandring med Nordisk Urtekundskab vil du møde sjove, lækre, spændende, anderledes og usædvanlige medicin- og spiseplanter.
Du vil lære om deres sundhedsfremmende og kulinariske egenskaber.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 09. Juni 2016 19:30

Drømmer du om at komme tættere på den danske natur og lære om de vilde danske medicin- og spiseplanter?

I et par timer denne dag skal vi vandre på Amager fælled og møde sjove, lækre, velsmagende, anderledes, interessante og usædvanlige planter. Du vil lære om urternes egenskaber, hvordan du anvender urterne sundhedsfremmende og ved ubalancer. 

Samtidig er mange af vores vilde planter vidunderlige spiseplanter. Derfor skal vi snakke om: hvordan du kan tilføje de vilde vidunderlige urter til din mad, deres smags karakterer, sundhedsfremmende og kulinariske egenskaber samt hvad deres kvaliteter er som råvarer i dit køkken. 

Vi skalsmage, røre, se og røre planterne, opdage dem med vores sanser- HUSK bøtter og poser, sådan at du kan tage urter med hjem. 

 

Planterne vil ændre sig fra gang til gang, da sæsonen ændre sig, til tider hurtigt - således vil planterne være nogle helt forskellige fra forår til sommer til efterår. Til tider også fra måned til måned. 

Du kan møde planter som: martsviol, mælkebøtte, hvidtjørn, birk, ask, febernellikerod, gul snerre, kartebolle, hyld, perikon, kløver, glat-burre, vejbred, røllike, skræppe, peberrod, gråbynke, vild gulerod, slåen, hindbær og mangemange flere.....

 

Vi brygger enteaf urter vi finder på vores vej. Som afslutning drikker vi den og andre urtebryg, jeg har medbragt - HUSK derfor din egen kop!

Jeg hedder Rosanna og har Nordisk Urtekundskab. For at læse mere om mig og urter, kan du besøge  Nordisk Urtekundskab på Facebook, Instagram eller min hjemmesidewww.nordiskurtekundskab.dk

 

Det praktiske:

- vi mødes ved dr byen metro station, nede i gadeplan, cirka ved elevatoren. 

- Vandringen tager 2 - 3 timer (regn med 3 timer)

- Børn under 7 år er gratis

HUSK: passende tøj, notesbog, kop, bøtter og poser til at samle planter i. 

 

Jeg glæder mig til at dele et par timer i urternes tegn med dig. 

Aktuelt


Lørdag den 25. februar 2023 har vi igen fornøjelsen af, at få besøg af Anders Blichfeldt i Planetariet i Jels, det bliver både humoristisk, nærværende, og super musikalsk! Der afholdes 2 intim koncerter, den første starter kl. 19:00 og den anden starter kl. 20:30, der vil være mulighed for at købe drikkevarer før og efter koncerten.

Det er nu igen muligt at opleve det traditionsrige arrangement Afternoon Tea i Fuchsiahaven i Sorø, når Akademihaven danner rammerne for teselskabets afholdelse tredje år i træk.
kl. 12 og kl. 16

Kom med ud og find rav med ravlygter.

PÅ PLAKATEN


En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

Kom og fremstil dit eget keramik På kurserne arbejder vi med teknikker, hvor ALLE kan være med, også dig der…

På alle aftener tilbyder akvariet et populært marininspireret foredrag fra primært forskere fra Marinbiologisk Sektion og sekundært fra forskere udefra…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.