program


Væv med naturen

Væv med naturen

Mini vævekursus hvor du lærer enkle væveteknikker og laver din egen billedvævning. Kurset indledes med en times vandretur i naturen hvor vi samler vævematerialer og derefter væver et smukt lille naturbillede. Oplev den mulighed for fordybelse og ro, vævning i og med naturens materialer kan give.  Læs mere

 

Mini vævekursus hvor du lærer enkle væveteknikker og laver din egen billedvævning. Kurset indledes med en times vandretur i naturen hvor vi samler vævematerialer og derefter væver et smukt lille naturbillede. Oplev den mulighed for fordybelse og ro, vævning i og med naturens materialer kan give.

 

Merete Vigen er kultur- og naturformidler i Kærgård/Filsø området, og vil fortælle nogle af de helt særlige historier der hører til den vestjyske natur. Merete Vigen er også uddannet vævelærer og vil tage jer med ind i vævningens fantastiske verden.

 

 

 

Morgenbrød, kaffe/the og vævematerialer inkluderet i prisen.

 

Medbring: Tøj efter vejret. Pude/tæppe at sidde på.

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Bliv klogere på Ringkøbings historie - fra rige købmænd til bunkere fra Anden…

Skru tiden tilbage og tempoet ned. Abelines Gaard er som en tidskapsel, hvor…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: