program


Valkyriens Kamp

Valkyriens Kamp

Fortællingen om Thit Jensen er fortællingen om den moderne kvindes frigørelse i politisk, kunstnerisk og seksuel forstand. Om forfatteren, dramatikeren, debattøren og foredragsholderen der sætter hele sit liv ind på at skabe ligestillede vilkår mellem kønnene.  Læs mere

Billettyper


240.00 kr.
Entre

DatoThit er kvindekampens ”superstjerne” med sine foredrag og tanker omkring frivilligt moderskab og prævention, i en tid, hvor der slet ikke eksisterer et sprog for dette. Hun var lige dele elsket og hadet for sine revolutionerende tanker. Med landsdækkende foredragsturnéer, over 45 udgivne bøger og fast spaltetid i landets aviser var Valkyrien den mest læste forfatter i sin samtid. På de ydre linjer lykkes Thit Jensen altså med stort set alt – men privat og følelsesmæssigt kæmper hun sine helt egne kampe. Den stædige kamp for at bevise sit værd som kvinde, for at overgå sin nobelprisvindende storebror Johannes V. Jensen og for at finde sit livs kærlighed.Med VALKYRIENS KAMP inviteres du med ind i Thit Jensens stridbare verden. Som forfatter, dramatiker, debattør og foredragsholder sætter Thit hele sit liv ind på at skabe ligestillede vilkår mellem kønnene. På de ydre linjer lykkes Thit Jensen stort set med alt hvad hun kaster sit ivrige blik på, men privat og følelsesmæssigt kæmper Thit sine helt egne kampe. Herunder en stædig kamp for at bevise sit værd som kvinde.

Medvirkende: Ene Øster Høyer, Malin Rømer Brolin Tani, Søren Bang Jensen, Christine Worre Kann + Marie Louise von Bülow
Komponist: Marie Louise von Bülow
Dramatiker, forfatter: Julie Glargaard
Instruktør: Pelle Nordhøj Kann
Scenograf: Nikolaj Heiselberg Trap
Producent: Det Flydende Teater
Varighed ca. 75 minutter

 

PÅ PLAKATEN


Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser…

Forestilling om nuet og de vigtigste øjeblikke. Hvad laver vi her? Hvad skal…

Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: