program


Verdens rigeste tosse

Verdens rigeste tosse

Når en fe falder ned fra himlen, kan der ske lidt af hvert. Kim Fupz Aakeson står bag denne sødmefulde forestilling, der er fuld af underfundig galskab og tager fat om nogle af de store spørgsmål i livet.  Læs mere

Når en fe falder ned fra himlen, kan der ske lidt af hvert. Der kan for eksempel ske det, at en tosse, der bor på en bænk i byens park, bliver meget rig på en enkelt nat.  

Er lykken til salg? Kan man købe et godt humør? Er der både guld og grønne skove i banken? Der er nok af problemer, når man ikke er rigtig klog. Og så det kan være godt med en fe i baghånden... og endnu bedre med et kys på munden.  

Det er den alsidige og anerkendte forfatter Kim Fupz Aakeson, der står bag denne sødmefulde forestilling. Den er fuld af underfundig galskab og tager fat om nogle af de store spørgsmål i livet. 

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Lyden af 60'erne! Support: Oscar Mukherjee Band

Efter at have været på turne i det meste af verden, kommer den…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: