program


Vi mindes Kim Larsen

Vi mindes Kim Larsen

Jan Lysdahl viser billeder, spiller musik og fortæller om sin tid sammen med hele Danmarks nationalskjald Kim Larsen.  Læs mere

Kom med til forrygende aften og hør Jan Lysdahl fortælle om, hvordan det gik til, at en knægt fra Ballerup pludselig kom til at spille trommer for Kim Larsen og med tiden medvirkede på de to bedst sælgende albums i dansk musikhistorie. 

Jan Lysdahl var manden bag trommerne, da Kim Larsen indspillede "Midt om Natten" (1983) og "Forklædt som Voksen" (1986). I dette personlige og ærlige foredrag får du historierne fra én, der oplevede det hele på første række, da Kim Larsen for alvor slog igennem og blev folkeeje i 1980’erne. Kom helt tæt på, når Jan lysdahl fortæller om, hvordan årene med Danmarks mest populære sanger fik stor betydning for hans liv, både som musiker og menneske.

Forventet varighed: 2 timer
Unummererede siddepladser

 

PÅ PLAKATEN


Som navnet antyder, går vi tilbage til rødderne og vi vil fiske nogle…

Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først…

Tag med på Stjernekiggertur på Hjerl Hede, i total mørke. Er du interesseret…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: