program


Victor Svold - 90 minutes of Christmas

Victor Svold - 90 minutes of Christmas

Studio 73 glæder sig til at få besøg af en tidligere lokal musiker, der trådte sine første sceneskridt på vores teater. Victor Svold besøger Vejen med sin kvartet, når han i forbindelse med sin jule-EP “15 Minutes of Christmas” fremfører juleklassikere i bedste showman-stil.  Læs mere

Studio 73 glæder sig til at få besøg af en tidligere lokal musiker, der trådte sine første sceneskridt på vores teater. Victor Svold besøger Vejen med sin kvartet, når han i forbindelse med sin jule-EP “15 Minutes of Christmas” fremfører juleklassikere i bedste showman-stil.

Victor Svolds debut på de skrå brædder var under en af Studio 73’s børneforrestilinger i 2008, da han sang Sebastians “Ostesangen” iført guldgraverkostume. Nu er kostumet imidlertid udskiftet med et smalt jakkesæt, og Sebastian er udskiftede med amerikanske og danske jazz-traditioner.

Glæd dig til en aften med Victor Svolds fortolkninger af julesange, du kender, og forbered dig ved at finde hans jule-EP på din streamingtjenesten fra d. 1. december.
Glædelig jul!

Tidspunkt: Kl. 20:00 - 21:30
Billetpris: 75 kr. (Inkl. Gebyr) - Børn under 12 år er gratis

PÅ PLAKATEN


Hver torsdag kl. 13 kan I få en introduktion til Kaj Munk og…

Beretningen om Anna Ancher er fortællingen om en ny type kvinde, en ny…

Kom ud og smag på de mange spiselige planter, der gror langs vores…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: