program


Vilcon Hotel & Konferencegaard

Vilcon Hotel & Konferencegaard

På Vilcon Hotel & Konferencegaard benytter vi primært egne egnsunikke produkter.
I urtehaven dyrkes alle mulige grøntsager, ligesom væksthuset er plantet til

På Vilcon Hotel & Konferencegaard benytter vi primært egne egnsunikke produkter.
I urtehaven dyrkes alle mulige grøntsager, ligesom væksthuset er plantet til med forskellige sydlandske frugter som citrus og figner. I bærhaven findes flere forskellige danske sorter af hindbær, rabarber, stikkelsbær og meget mere – alt dyrkes økologisk!

Menu

Forret
Rødtunge fra Kystfiskerkompagniet, serveres med friteret grønkål, langtidsbagte tomater og radisespirer fra Skelleris, hertil hjemmerørt grøn mayonnaise.

Hovedret
Kalv fra Glænø Kalv og Ko, hertil selleripuré af knoldselleri, chips af søde kartofler og bagte beder fra Skelleris. Retten serveres med råsyltede porre og knuste kartofler med urter, fra egen have.

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vestkysten

Tag din tablet eller smartphone med til en inspirerende eftermiddag og bliv klogere…

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor Danmark står sammen om…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: