program


Villads fra Valby

Villads fra Valby

Tag dine børn eller børnebørn med til denne familieforestilling efter de populære børnebøger af Anne Sofie Hammer.
Bemærk: vises lørdag eftermiddag kl. 14.30.

”Villads fra Valby” er historien om den helt almindelige dreng Villads, som i bund og grund gerne vil være en sød dreng. Altså ikke sådan artig. Bare rar, så alle kan lide ham. Han kan ikke finde på at lave ballade. Derimod er han rigtig god til at få gode ideer. Og så glemmer han ind imellem at tænke over, om de voksne nu også synes, at ideerne er så gode, og det kan godt give en del ballade engang imellem – faktisk ret tit!

 Forestillingen viser hverdagens leg gennem børneøjne, og ligeså uskyldig den er for børn – ligeså tåkrummende er den for voksne. Her er noget at grine af for både børn og voksne, når vi i forestillingen følger Villads gennem sit første skoleår med skolestart, madpakker og mobiltelefoner. Oplevelser som børnene blandt publikum selv oplever i deres hverdag, og som de kan spejle sig i.

  

 

(Louise Schouw Teater)

 

 

PÅ PLAKATEN


Kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af skindtrommer og fløjtespil samt duften…

Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Velkommen til Vikingernes Verden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: