program


Villads fra Valby – sikker i trafikken
2

Villads fra Valby – sikker i trafikken

– sikker i trafikken
Alder: 4 – 99 år

Villads fra Valby – sikker i trafikken

Alder: 4 – 99 år

Medvirkende: Oliver Lundquist, Marianne Bøgelund, Gunvor Reynberg og Allan Helge Jensen

Dramatisering: Gunvor Reynberg

Villads bor i Valby sammen med sin mor og far, storesøster Amalie og sin nye baby-lillesøster. Han er en helt almindelig dreng, der sommetider får skældud, men han laver han aldrig ballade med vilje.

En dag beslutter han sig for, at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven Frida, vil meget gerne med, så mens Villads’ mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal passe på i trafikken, og han har lært at se sig for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går det ikke altid som planlagt.

Villads figuren er brugt i Børneulykkesfondens kampagner for trafiksikkerhed i bogen ”Sikker i trafikken”. Forestillingen byder på musik, sang, sjov og spænding for hele familien. Samtidig en lærerig oplevelse for vores yngre trafikanter, der fra deres pladser får lov til at hjælpe Villads, så han kommer hjem igen i god behold.

Iscenesættelse: Louise Schouw

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Odsherred.

Abonnementsforestilling

Folk omkring os har jo glemt, hvordan man…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: