program


Vinter-jazz koncert med Sophisticated Ladies

Vinter-jazz koncert med Sophisticated Ladies

En koncert med Sophisticated Ladies er en særlig oplevelse. Alvor, humor, engagement og musikalsk overskud er centrale elementer i en musikalsk rejse der bringer både smil og tårer frem. Pianisten Marie Louise Schmidt, bassisten Helle Marstrand og trommeslageren Benita Haastrup er tre kvinder, som har taget turen op i jazzens superliga og har nået den herlige modne alder, hvor der…  Læs mere

DatoSophisticated Ladies har dannet trio siden 1987 og er blevet en stærk spiller på den danske jazzscene. De har udgivet seks albums i eget navn og har igennem årerne samarbejdet med et hav af kendte kunstnere som blandt andre Richard Boone, Idrees Sulieman, Ulla Henningsen, Bent Jædig, Bob Rockwell, Finn Ziegler og Jesper Thilo. Udover at spille i Danmark er det også blevet til mange udenlandsturneer.

Alle tre musikere er uddannet på Det Rytmiske Konservatorium i København som elever af bl.a Niels Henning Ørsted Pedersen, Ed Thigpen og Thomas Clausen.

Sophisticated Ladies er meget mere end et orkester - det er også blevet et livslangt venskab, en livslang rejse gennem musikkens vidunderlige og udfordrende landskab. Repertoiret er en god cocktail af Duke Ellington, evergreens og original kompositioner.

NB! Køb tapas-forkost til arrangementet her

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Destination Sjælland.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: