program


Viva las Vegas

Viva las Vegas

Viva las Vegas handler om at overvinde modgangen, om troen, håbet og kærligheden. Og indeholder ikke mindst massevis af Elvis-sange!
Nomineret til Årets Reumert 2020 i kategorien Årets musikteater og musical.

Billettyper


235.00 kr. - 300.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoViva las Vegas er en festlig, folkelig og musikalsk velklingende oplevelse, som er det oplagte valg til en aften i gode venners selskab.

 Et lille pladeselskab i provinsen, Las Vegas Records, er i krise. Banken truer med at trække stikket, og den Elvisglade, men konfliktsky pladeselskabsdirektør HP er trængt op i en krog. Hvis han ikke snart kan skaffe nogle penge, bliver han nødt til at fyre sine eneste ansatte, den rapkæftede bogholder Tina og den nørdede lydtekniker Henning. Og det har han ikke nemt ved at få sagt.

Men med uventet hjælp fra fortiden og lidt opfindsomhed er der måske en vej ud.....

Medvirkende: Lone Rødbroe, Kim Leprevost, Daniel Bevensee

Kapelmester og musikalsk arrangement: Thomas Pakula

 (Randers Teater)

 

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

En grum og morsom fortælling om Gudernes sidste dage og de begivenheder, der førte op til verdens ende: Ragnarok. Oplev…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: