program


Watermusic dokumentar

Watermusic dokumentar

Kom med bag kulisserne til en af de største events under kulturhovedstadsåret.

Billettyper


10.00 kr.
Billet

Dato
Kom med bag kulisserne til en af de største events under kulturhovedstadsåret. Dokumentarfilmen ”Bag om Watermusic – når fællesskab gør ide til virkelighed” følger blandt andre sangerinden Oh Land og to frivillige korsangere. De har sammen med omkring 600 involverede været med til at udvikle og opføre den magiske forestilling. Dokumentaren er således, som titlen også lyder, historien om fællesskabet, der bidrog til at finde løsningerne og gøre ide til virkelighed.

Filmen er lavet af Underdog Film, som fulgte med under tilblivelsen og opførelsen af Watermusic. Forestillingen var et af de 12 fuldmåneevents i Kulturhovedstadsåret 2017 og blev produceret af Randers EgnsTeater i samarbejde med det britiske dansekompagni Motionhouse.

15.000 så Watermusic på Randers Havn over tre aftener sidste år i september, nu kan du genopleve lidt af stemningen og komme med bag kulisserne. 

 

PÅ PLAKATEN


18. - 21. MAJ
Alle dage 10 - 17

Vinterkabaret med udgangspunkt i John Mogensen og Lone Kellermann.

Der vil igen i år - traditionen tro - være mulighed for at…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: