program


Whiskysmagning for begyndere

Whiskysmagning for begyndere

Kan du heller ikke holde konen eller manden ud, så har Egebjerg-Hansted Forsamlingshus svaret, i hvert fald for en aften. Fredag d. 15. november afholdes der Whiskysmagning for nybegyndere.  Læs mere

Vi har overtalt den lokale whisky-entusiast Flemming Thomsen til at udvælge en stribe whiskyer til os.

Denne aften skal vi smage på 7-8 whiskyer i fornuftigt prisleje, til dig der gerne vil have en introduktion til denne vidunderlige drik, som skotterne i gamle dage kaldte Uisge Beatha – Livets vand. Vi kommer vidt omkring med forskellige fadtyper og lagringer, men ens for dem alle er, at det er første klasses drammer. Alle whiskyer vi smager på, vil der blive fortalt lidt om, og måske krydret med en lille historie fra det virkelige liv.

Flemming driver til dagligt kompetent Murerfirmaet Bavnehøj, og den helt store passion har i mange år været Skotsk single malt whisky. Han er netop hjemvendt fra en 8 dages skotlandstur hvor hele 10 destillerier blev nærstuderet og prøvesmagt – Flemming påstår derfor stadig, at åben ild og rygning bør holdes på afstand af ham på grund af eksplosionsfaren i hans organer, der nu holder 40-50% alkohol.

Vel mødt Damer og Herrer.

Det bliver forrygende!

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Kom med på en spændende rejse tilbage til stenalderen, når Museum Lolland-Falster åbner…

Jels Vikingespil 2021 har premiere på forestillingen, Krakes Kæmper, fredag den 2. juli…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: