program


Wikke og Rasmussen på Brorfelde Observatorium - 2018

Wikke og Rasmussen på Brorfelde Observatorium - 2018

Oplev det kendte makkerpar bag blandt andet Julekalender-succesen 'Julestjerner' når de kommer og fortæller om tilblivelsen af Julestjerner.

Det kendte makkerpar bag blandt andet Julekalender-succesen 'Julestjerner' kommer og fortæller om tilblivelsen af Julestjerner og valget af Brorfelde Observatorium som baggrund.

Program:
12.00-13.30: Wikke og Rasmussen fortæller

Arrangementet er et særevent i forbindelse med 'Julestjerner på Brorfelde Observatorium - en (h)videnskabelig jul'. En billet til 'Wikke og Rasmussen' giver også adgang til 'Julestjerner' Læs mere om det arrangement her: https://bit.ly/2QjOQFj

BILLETTER 
Entré: 150 kr. per person - foredrag + adgang 'Julestjerner' (Bemærk, der er et begrænset antal til salg)
Børn til og med 3 år kommer normalt gratis ind på Brorfelde Observatorium, men da dette er et særevent skal de betale for billetten til dette arrangement.
Billetter kan enten købes i forsalg eller i døren, så længe lager haves.

NB!
Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Hvis det bliver overskyet, så tilpasses programmet, så man stadig er garanteret en stjernestund. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

 

PÅ PLAKATEN


En humoristisk forestilling baseret på Bertolt Brechts vidunderlige historie om den gode soldat…

Lækker forårsbuffet på Svogerslev Kro.

Linda tester og det bliver sjovt

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: