program


Winemakers Dinner på Gram Slot

Winemakers Dinner på Gram Slot

En aften, hvor gastronomi, vin og historie går op i en højere enhed.

Velkommen til Winemakers  Dinner på Gram Slot lørdag d. 30. marts kl. 17.30

Der venter dig helt sikkert en god, indholdsrig og underholdende aften, når vi byder indenfor på Gram Slot, hvor vi får besøg af den toscanske vinbonde Lorenzo Miceli.Tag med Lorenzo sydpå i ord og billeder, når han sammen med Gram Slots vinimportør, Bent Hargaard fra Hargaard Vinimport, fortæller levende og entusiastisk om økologisk vinproduktion og Lorenzo's hjemegn – det skønne Toscana.      

Lorenzo Miceli driver sammen med sin familie vingården Antico borgo di Sugame i det centrale Toscana mellem Firenze og Siena, hvor de årligt producerer 20.000 flasker økologisk vin. Udover vin producerer Lorenzo også olivenolie, og tage ligeledes gæstfrit imod turister, der holder ferie i en af de ni charmerende lejligheder, som findes på middelaldergården. 
Sammen med de mange velsmagende vine serverer Gram Slot menuer, der er sammensat så de passer til vinene, men med et naturligt tvist af Gram Slot, da det er slottets økologiske landbrug, der leverer størstedelen af råvarerne til de forskellige menuer.   

Aftenen starter med et glas velkomstbobler og kanapéer i slottets gamle vinkælder fra 1669 og en kort fortælling om Gram Slot af slotsejeren Svend Brodersen. Fra slottets kælder går turen op til de smukke sale, hvor den 5 retters gastronomiske menu nydes med vine fra Lorenzo’s vingård.

Menu:

Forret: 
Tun – Balsamico – Koriander
Antico borgo di Sugame Rosato 2018

Mellemret: 
Ravioli – Bønner – Mandler
Antico borgo di Sugame vino Rosso 2016

Hovedret: 
Oksemørbrad – Bøgehat – Rødvinsglace
Antico borgo di Sugame Chianti Classico 2015

Ost: 
Høost – svesker – knækbrød
Antico borgo di Sugame Chianti Classico Riserva 2015

Dessert: 
Pannacotta – kærnemælk – sprød hasselnød
Tenuta Vignega Recioto della Valpolicella

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vikingernes Verden.

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: