program


Wivels Vinkler

Wivels Vinkler

Afsnit 100 af podcasten: 'Wivels Vinkler' - LIVE på Scenen

DatoWivels Vinkler Afsnit 100. 
 
Thomas Wivels pod-cast "Wivels Vinkler" runder afsnit 100, og det vil den erfarne komiker markere med et spritnyt show. Vi kommer rundt om den helt personlige og hudflettende tætte comedy fra kirtlerne, der kendetegner programmet og Wivel selv. 
 

Dette show foregår på Teater Plays SCENE 2! Døren åbner 30 minutter inden showet. Indgangen er ikke teatrets normale hovedindgang, så gå ned ad Lindgreens Allé og ind ad første dør til højre. Der vil være skilte på dagen :-)

Døren lukkes præcis ved showtime, så kom I god tid. Scene 2 har sin egen bar, og drikkevarer må gerne nydes under showet. 


OBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge, men af hensyn til de optrædende..
Dette bedes overholdt, tak :-)

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Velkommen til Nordsjælland.

Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: