Fahl Kro

Fahl Kro

Velkommen til Fahl Kro

Bønderne i Vestjylland havde brug for vinterhø til dyrene. Retten til at bjærge hø på Tipperne og Værnengene fik man ved de årlige Tipperauktioner, hvor folk kom fra nær og fjern. Auktionerne var en folkefest, og mange havde både brug for mad og husly. Derfor blev Fahl Kro bygget i 1856.

Kroen er i dag et museum, og du kan sætte dig i de gamle krostuer og spise eller gå på opdagelse i kroens udstilling "Himmelflugt - med dronerne over Vestjylland" - om de mange spændende arkæologiske fund der gjort i denne del af Danmark, og om hvordan dronerne bruges i arkæologien. 

Kroaften og frokostretter

Sæt dig i de gamle krostuer, som gæsterne har gjort i mere end 150 år. Du kan nyde et udvalg af kager til kaffen og lette frokostretter. Kom igen om aftenen og vær med til de berømte kroaftener. Her serverer vi kroens traditionelle æggekage til tonerne af lystig spillemandsmusik og krydret med anekdoter fra kroens historie. Husk at reservere bord.

 

Fortsæt Oblingvej 34, 6983 Hemmet

Fahl Kro

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: