Skjern Vindmølle

Skjern Vindmølle

Åbningstider: juli - august søndag, mandag og tirsdag kl. 11-15, september - oktober alle søndage + mandag og tirsdag i uge 42 kl. 11-15

Skjern Vindmølles historie er Skjerns historie. Vindmøllen blev bygget i Albæk i 1872, men blev i 1882 flyttet til den lille by Skjern, der var ved at udvikle sig til en stationsby. Mølletorvet blev et af samlingsstederne i den voksende by. Da 1. Verdenskrig ramte resten af Europa blev det svære at få brændstof, og Skjern Vindmølle der næsten kun kørte på det var i store problemer. Skjern by var nu heller ikke længere en lille by, faktisk var den vokset møllen over hovedet - og det gjorde det endnu svære for møllen kun at køre på vindenergi.Møllen blev derfor - igen - flyttet. Denne gang til Marupvej. Historien om Skjern Vindmølle er historien om en mølle der flyttede sig for andre og for nye tider.På Skjern Vindmølle kan I blive meget klogere på møllen på Marupvej - og på vindmøllernes historie.

Fortsæt Marupvej 25, 6900 Skjern

Skjern Vindmølle

0 events


For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: