• Oplev Brøndby

    Oplev Brøndby

    Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

    More...

Event listings

1,710 events 664,392 available tickets

Suggestions


Velkommen / Wilkommen

Velkommen / Wilkommen

Entrebilletter

Nivaagaards Malerisamling

Nivaagaards Malerisamling er et kulturelt mødested på tværs af generationer. Her mødes gæster om kunsten, der inspirerer til at spejle sin egen samtid i 500 års kunsthistorie.

 

Barselskomikken

Teater Play

Show om, med og for det barslende folk.

Hver torsdag kl. 13 kan I få en introduktion til Kaj Munk og Kaj Munks Præstegård. Introduktionen afholdes i foredragssalen og er gratis når entréen er betalt.

Bliv klogere på de mange bunkere der stadig står ved vestkysten, når Ringkøbing-Skjern Museum tager på bunkertur
April - okt.: alle torsdage. I juli, august & okt.: også tirsdage. Kl. 13.00-15.00

 

Bliv klogere på de mange bunkere der stadig står ved vestkysten, når Ringkøbing-Skjern Museum tager på bunkertur April - okt.: alle torsdage. I juli, august & okt.: også tirsdage. Kl. 15.30 - 17.30

Gourmetophold

Holberggård

Som gæst til vores restaurantdage på Holberggård er det også muligt at udvide besøget til et ophold hos os.

Dette gode tilbud har vi åbent for på de nedenstående datoer. Der åbnes senere op for flere datoer!

 

Kom med til de traditionelle kroaftener på Fahl Kro - og smag en bid af historien.

UDSOLGT - Astrotur 1 - Stjernehimlen over os

Mødested for Astrotur - foran Visitorcenter

Tag med på Stjernekiggertur på Hjerl Hede, i total mørke. Er du interesseret i stjernebilleder og planeter men nybegynder, skal du med på denne tur sammen med Astrofotograf Jes Græsdal Mølgaard

Dark Sky guidet tour

Strågården - Nyord

Nyords særlige beliggenhed langt fra storbyerne gør, at lysforureningen næsten ikke er eksisterende – her er mørkt, altså som i virkelig mørkt. Vi har en unik udsigt til millioner af stjerner i vores galakse Mælkevejen og til andre galakser.

 

Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først ud af når du sidder i teatersalen..

Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først ud af når du sidder i teatersalen..

Himmelsange (udsolgt)

Roskilde Teater

En teaterforestilling om at være et lille menneske i en ganske forunderlig verden. Små musikalske og billedrige fortællinger danner rammen omkring en strøm af nære og stemningsfyldte øjeblikke. Aldersgruppe: 2-4 år.

 

Hyggelig uhygge for hele familien på Sorø Museum med udskæring af græskar og græskarsuppe.

Wellness, frisk luft og god mad

Liseleje Badehotel

Kom med til en wellness weekend på Liseleje Badehotel, hvor vi har samlet alt det hjertet begærer. 'Spring ud i foråret'. Kom og giv din krop og dine tanker et velfortjent afbræk med masser af wellness i de smukkeste omgivelser langs Nordsjællands kyst. Her er rigelig af frisk luft og højt til loftet.

Oplev Fredensborg slot med den smukt anlagte Slotspark og et væld af spændende historier.
Hver lørdag fra den 12. september til den 31. oktober – samt lørdag den 07. november og den 05. december kl. 11.

 

Den gerrige

Teatersalen på Jyllinge Skole

En klassisk komedie om nærighed og kærlighed, af Molière
I en ægte komedie ender de rette med at få hinanden

Vinterbadning for nybegyndere og for de mere erfarne.
Tilmelding på villafjordhoej@stofanet.dk eller på T. 58 19 14 51

Tag med Øresundsakvariet på en spændende bådsafari på Øresund og kig efter de mange havfugle, der findes i området. På turen er der også chancer for at se både marsvin, sæler og atlantisk tun. 4., 11. og 25. oktober 2020

 

Bakkekammen 45 er kun åben i forbindelse med omvisninger, hvor du kan komme indenfor i Danmarks eneste interiørmuseum for Bedre Byggeskik.

Søndagsmatiné - Lasse & Mathilde

Salen - Skovsgård Hotel

Forbered dig på en koncert med musikalitet og humor i højsædet. Et herligt mix fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke, og ind imellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, og løser op med underfundig humor.

Madame Nielsen læser op og fortæller om tilblivelsen af sin nye anmelderroste roman Lamento – en kærlighedsroman om to unge mennesker, der mødes og forelsker sig til vanvid. Historien fortælles af det "kvindelige jeg" mange år efter forholdet er forbi, og den er en klagesang skrevet med en fortvivlelse over, at kærligheden ikke var stærk nok til at tåle hverdagen. Til slut vil Madame Nielsen, spille en lille intim madammekoncert på museets skønne flygel!

 

Kom til et par hyggelige timer, hvor I skal smage på den nordiske kultur drik mjød. Smagningen har både fokus på den historiske viden og mytologiske fortælling om mjød, men også den moderne gentolkning af mjød, som har høstet stribevis af priser i konkurrence med anden frugtvin.

-

Det begynder at blive koldt

Roskilde Teater

En livsbekræftende rejse mod døden.

 

Test af diverse ting

Testshow

Kom og få hjælp til slægtsforskning på Ringsted Arkiv

 

Døren er åben. Inspektør Helle Brøns slår døren op til udstillingen Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år

O sole mio

Teaterforeningen Lolland

Forestillingen fortæller historien om et band af amatørmusikere, som ved en fejltagelse får mulighed for at optræde på en vigtig udenlandsk scene. Med de medvirkendes humoristiske kropssprog og højt udviklede musikalitet, underholder og forbløffer de, mens der bliver serveret en perlerække af kendte numre fra den internationale musikskat.

English improv show

Teater Play

English show

 

Måne tur

Strågården - Nyord

Nyords særlige beliggenhed langt fra storbyerne gør, at lysforureningen næsten ikke er eksisterende – her er mørkt, altså som i virkelig mørkt. Vi har en unik udsigt til millioner af stjerner i vores galakse Mælkevejen og til andre galakser. Det betyder også, at når det er ved at være fuldmåne, så virker det som om den lyser meget stærkere end andre steder. Kom og oplev den fantastiske måne og se den igennem teleskop

Redningsøvelse

Abelines Gaard

Kom med på den gamle redningsstation, der ligger ved Abelines Gaard. Her kan hele familien blive reddet i land som i gamle dage – med svævebanen fra redningsstationen

I Svend Gønges fodspor

Gjorslev Gods

Mød op til en helt særlig aften om folkehelten Svend Gønge med rundvisning på slottet arrangeret i samarbejde mellem Gjorslev Gods og NYT Stevns

 

Hvem er det, der banker

Roskilde Teater

En teaterforestilling om et globalt regnskab der aldrig går op. Sidste del af trilogien, som også omfattede SALT og SUKKER.

RUNE KLAN

Teater Play

tester til tv

Find vej på stjernehimlen og se Dk’s største teleskop.

 

Emma ude af takt

Odder Teater

Abonnementsforestilling

Folk omkring os har jo glemt, hvordan man opfører sig, ikke sandt! Så der er god grund til at genopfriske regler for den gode opførsel.

Halloween på Sorø Museum

Gæstespil v. Teater Roze

 

Kom med hør historien om den store gravhøj Galgebakken ved Slots Bjergby.

Allehelgensaften 31. oktober

Frilandsmuseet Hjerl Hede

På vandring med fortællinger i mørket. På Allehelgensaften kan du komme på en fordybelsesvandring ud i naturen ved Frilandsmuseet Hjerl Hede. De 20 deltagere pr. tur bliver guidet fra landsbyen ud i det ukendte, dybe nattemørke og hjem igen fulgt af guide og fortæller. Turen varer ca. 1,5-2 timer gennem bakket terræn, og slutter af med en kop varm suppe. Aldersgrænse fra 16 år og opefter.

Familiesøndag: Minimursten

Sorø Kunstmuseum

Gå på opdagelse i arkitekturens verden og prøv kræfter med byggeri i minitegl i værkstedet. Alle er velkomne, når vi deler små byggeopgaver ud, og ser hvordan de kan løses på forskellig vis.

 

Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods. Mødested: Slottet Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik).

Vi skal samle frøstande til juledekorationen, det kan gøres i god tid, når frøstande på urter er "pæne" i grøftekanten, i skoven, langs vandløb og ved fjorden. Guiden viser dig frøstande fra urter og træer og fortæller om frøs snedige sprednings strategier.

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse hjemmebagte kager, småkager og andre lækkerier. Økologisk kaffe og the ad libitum. Søndage foregår det hhv. i Herregårdsstalden, eller ved over 300 gæster i den smukke Holstenske Lade. I sommerperioden fra uge 27 - 32 dækkes der op i Den Holstenske Lade. NB. Der laves bordplan. Hvis I har bestilt sammen, vil vi altid tilstræbe at I sidder sammen. Hvis bestillingen er lavet ad flere omgange, og I ønsker at sidder sammen, bedes I kontakte os på: booking@gramslot.dk Dørene åbnes ved arrangementets start. Kom dog i god tid. Der er mulighed for at købe en rundvisning på slottet før kaffebordet

 

Blok 4 og Udsigt

Roskilde Teater

UDSIGT og BLOK 4 er baseret på virkelige hændelser og personlige oplevelser fra det levede liv i Grønland gennem de sidste 30 år. Rørende fortællinger om en families flytning fra bygden til betonen og om forholdet mellem danskeren og grønlænderen.

Sværdet i stenen

Teaterforeningen Lolland

Årets familieforestilling fortæller den vidunderlige historie om Arthur, fra han som spæd bliver bortført af troldmanden Merlin, til han som 16-årig trækker sværdet op af stenen og bliver landets konge.

Historisk Tirsdags TV

Ringsted Museum og Arkiv

Kom til historiske filmfremvisninger i Ringsted Museum og Arkivs nyindrettede biografhjørne

 

Holbæk Art by Night

Den selvejende institution Holbæk Art

Aftenrundvisning til 17 af Holbæk Arts Vægmalerier.
NOV: 03. / DEC: 03. / JAN: 05. / FEB: 04. / MARTS: 04.

UDSOLGT Astrotur 2 - Stjernehimlen over os

Mødested for Astrotur - foran Visitorcenter

Tag med på Stjernekiggertur på Hjerl Hede, i total mørke. Er du interesseret i stjernebilleder og planeter men nybegynder, skal du med på denne tur sammen med Astrofotograf Jes Græsdal Mølgaard

DON GNU har endnu engang sat alt på et bræt! Balancerende på den gigantiske vippescene The Turmoil, udforskes mennesket som individ og medborger i en verden, hvor ingen kan bevæge sig uden at påvirke de andre.

 

Mødre

Hvidovre Teaterforening

Jeg var en god mor - indtil jeg fik børn! Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe.

Nattergalen

Roskilde Teater

I Kina, ved du jo nok, er kejseren en kineser, og alle de, han har om sig, er kinesere. Det er nu mange år siden, men just derfor er det værd at høre historien, før man glemmer den! Alder: fra 4 år.

Det ensomme hjerte

Hvidovre Teaterforening

Hans Horn blev ufrivilligt hvervet til den tyske Wehrmacht under 2. verdenskrig. Dette er fortællingen om en musikalsk soldats utrolige odysse igennem 2. verdenskrig og hans drøm om at blive dansker.

 

Hurra, Jacob Morild

Festsalen på Jyllinge Skole

Nu kommer Jacob Morild til Jyllinge med sin Jubilæumscabaret, så glæd jer til en morsom og underholdende eftermiddag.

Pink Floyd by Timeshare

Salen - Skovsgård Hotel

En koncert med Pink Floyd by Timeshare får det til at syde af psykedeliske vibrationer og toner, hvor folk vil rocke med på de store klassikere. Timeshare består af 9 musikere, der er kendt for at spille musik af Pink Floyd på en meget overbevisende måde.

Naturen som vej til restitution og mindre stress

Foreningen Esrum-Tisvildevejen

Kom med på en naturskøn vandretur i Tisvilde Hegn og Tibirke Bakker med et særligt fokus på, hvordan du bruger naturen som rum for afstressning og restitution.

 

Pap Kas

Hvidovre Teaterforening

Papkasser er ikke kun papkasser. For de 5 mdr. - 5-årige og deres familier. Varighed: 35 min.

Det ensomme hjerte

Roskilde Teater

Det Ensomme Hjerte, skrevet af Tom Buk-Swienty, er fortællingen om en helt almindelig mands kamp under 2.Verdenskrig. Han var ikke en helt og ikke en modig soldat. Han ønskede bare at overleve.

Elverhøj - men tonen er lav

Hvidovre Teaterforening

”ELVERHØJ” den 22. marts 2020, kl. 16:00 er AFLYST.
Udsat til den 8. november kl. 19.30 – Kometen..
Til jer der har billet til forestillingen: I vil blive kontaktet på mail eller telefon.
OBS! – husk at give besked til dem du har købt billet til.

 

Omvisning i Sct. Bendts kirke

Ringsted Museum og Arkiv

Ringsted Museum & Arkiv byder på omvisning i Sct. Bendts Kirke ved Martin Pavon.

D. 10 November blænder vi op for endnu en Country Jamboree aften på Trekanten's scene. Dog er denne aften henlagt til Cafe T, grundet salen var booket til anden side, dette vil være sidste gang vi vil bruge Cafeen, da vi i hele 2021 har salen til rådighed. denne aften er Husbandet på programmet, men der vil være overraskende solister denne aften, hvem ved måske kender i dem, måske er de nye for jer. VIGTIGT Der er kun 50 billetter til salg, så først til mølle. Snyd jer ikke for denne aften.

D. 10 November blænder vi op for endnu en Country Jamboree aften på Trekanten's scene. Dog er denne aften henlagt til Cafe T, grundet salen var booket til anden side, dette vil være sidste gang vi vil bruge Cafeen, da vi i hele 2021 har salen til rådighed. denne aften er Husbandet på programmet, men der vil være overraskende solister denne aften, hvem ved måske kender i dem, måske er de nye for jer. VIGTIGT Der er kun 50 billetter til salg, så først til mølle. Snyd jer ikke for denne aften.

 

Den Gerrige

Roskilde Teater

Harpagon er en gnier af den værste slags, som elsker sine penge højere end sine børn. Hans mistænksomhed driver gæk med ham, mens scenen er sat for en morsom forvekslingskomedie.

Emma ude af takt

Teaterforeningen Lolland

Emma gad – nu gider vi igen! Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen, Henriette Rosenbeck og Sanne Graulund, de seks skønne kvinder fra succesforestillingen Lillys Danmarkshistorie, tager nu fat på Emma Gads dannelseshistorie:

Henrik Christoffersen præsenterer sin bog Det store sorte dyr (2019), der er en analyse af den linje i dansk kunst, der siden 1950’erne i særlig grad har været anfægtet af eksistentielle overvejelser. Med udgangspunkt i Mertz’ maleri Det store sorte dyr beskrives det, hvordan kunsten har reageret på den tvivl og tomhed, der har præget det moderne samfund siden de store tilværelsesforklaringers sammenbrud.

 

show med flere-gange-Danmarksmestrene i improcomedy

Guidet ravtur

Destination Sjælland

Ravjagt med ravlygter i mørket.
OKTOBER: 15. / NOVEMBER: 12. / JANUAR: 07. /

Astrotur 3 - Stjernehimlen over os

Mødested for Astrotur - foran Visitorcenter

Tag med på Stjernekiggertur på Hjerl Hede, i total mørke. Er du interesseret i stjernebilleder og planeter men nybegynder, skal du med på denne tur sammen med Astrofotograf Jes Græsdal Mølgaard.

 

Blomsterhandler Line Fransson fra Sorø Blomster vejleder i at binde en personlig adventskrans.

Hvis jeg bliver gammel

Roskilde Teater

En dokumentarisk, humoristisk og fysisk forestilling om at ældes i en tid, der elsker ungdom.

Viva la Frida!

Odder Teater

Gennem musik, tekst og flamencodans vil forestillingen udtrykke Fridas Kahlos indre smerte og passion, som danner basis for hendes kunstneriske udtryk.

 

Kom med på omvisning i særudstillingen om fællesskab med maleren Troels Trier den ældre og hans sønner Holmer Trier og Ernst Trier

KVINDER

Teater Play

Bar' damer

Vi pynter det gamle slot op til jul, og inviterer forskellige kunsthåndværker og fødevareproducenter indenfor, så besøgende kan få et par hyggelige timer på slottet og i den gamle avlsgård, Gramgård.

 

Skrivebordet

Roskilde Teater

I SKRIVEBORDET hyldes den fine relation mellem børn og deres bedsteforældre på trods af, eller måske netop fordi, at den ene står ved livets indgang og den anden ved livets udgang. Aldersgruppe: 3-6 år.

Ravjagt for begyndere!

Ravjagt for begyndere

Lær at finde rav
Alle deltagere får lov at låne en ravlygte så længe arrangementet varer.

Emma ude af takt

Roskilde Teater

Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler. Historien fortælles af de seks skønne kvinder fra succesforestillingen LILLYS DANMARKSHISTORIE.

 

In the air tonight

Teaterforeningen Lolland

Efter de sidste års store succeser er MusicalDanmark tilbage på Nakskov Teater med et festfyrværkeri af en hyldest til en af de mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins.

Carls Café – Bente Kure & Leif Erntsen

Restauranten - Skovsgård Hotel

Bente og Leif har spillet sammen i over 33 år med en aldrig svigtende intensitet. Efter én af deres koncerter, afmeldte arrangøren dem efterfølgende ved at sige; ”Man bliver simpelthen et bedre menneske af at opleve jer live!”. Efter 2 stående ovationer.

Sorø Klosterkirke gennemgår i øjeblikket en omfattende stor renovering såvel indvendig som udvendig. Kirken har fået nyt tag og de sidste mange måneder, har man kunnet se Nationalmuseets konservatorer kravle rundt på stilladser og rense hvælv og vægge. Også skjoldfrisen og de andre fine dekorationer bliver restaureret. Som et eksklusivt arrangement for museumsklubben, vil direktøren for Stiftelsen Sorø Akademi, Jens Kristian Poulsen fortælle om renoveringsprojektets mange faser og udfordringer, inden det endelige resultat forventes at foreligge i efteråret 2020.

 

Ravjagt for begyndere!

Destination Sjælland

Lær at finde rav

nyt standupshow fra Wivel

Pigen med bomberne

Roskilde Teater

Mungo Park og Teatret st. tv. leverer med Tue Biering som instruktør og lokale teenagepiger en stilfærdigt foruroligende forestilling om unges radikalisering, skoleskyderi og terrorisme.

 

Kom til årets julefrokost

Kom til årets julefrokost.

Kom til årets julefrokost

 

Dagsbillet højsæson 2020

Frilandsmuseet Hjerl Hede

Køb en dagsbillet, gældende til en dag i højsæson med "Levende julehistorier" aktiviteter Vælg imellem 1 af dagene 28. nov. - 29. nov. - 5.dec.- 6. dec. - 12. dec..-13. december

Pinocchio

Roskilde Teater

Hvordan bliver man menneske? Hvad er forskellen på rigtigt og forkert? Og hvad betyder kærlighed? Teater Patrasket har taget fat om Carlo Collodis fantastiske klassiker. Aldersgruppe: 7-12 år.

Jul på Slottet

Studio 73

Lørdag d. 28 nov. kl. 13.30 og kl. 16.00 - Søndag d. 29 nov. kl. 14.00 - Lørdag d. 5 dec. kl. 14.00 - Søndag d. 6 dec. kl. 14.00

 

På sporet af julen

Odder Teater

En herlig interaktiv juleforestilling for de små, fyldt med julesjov, drillerier, eventyr og skønne julesange.

Elverhøj

Teatersalen på Jyllinge Skole

- men tonen er lav.
Der er grinegaranti på denne forestilling!

About miss Julie

Roskilde Teater

Dansk Danseteater præsenterer en brutal og rå nytolkning af August Strindbergs skandaløse trekantsdrama fra 1888.

 

Forestillingen følger stort set plottet i det oprindelige nationale skuespil af J.L. Heiberg. Men det revideres (kraftigt), og ud over de allerede indlagte sange tilsættes der mere musik og komik. Og så kan det heller ikke undgås, at en forbryderbande blander sig, ikke blot i ouverturen til Elverhøj, men i selve handlingsforløbet.

Julemarked

Holbæk Museum

Holbæk Museum slår igen døren op for byens hyggeligste julemarked

julekoncert med Hendrik Spendrup pianist: Claes Wegener

 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!