program


Arbejder

Arbejder

En teaterkoncert om Arbejdersangbogens værdier og sangskat.
I en helt ny musikforestilling tager Teatret Møllen den ikoniske Arbejdersangbog ned fra hylden og lukker op for den kulturskat, den rummer. Sangene fortæller masser af historier og rummer værdier, som er grundlæggende for vores samfund, nemlig handlekraft, fællesskab og solidaritet.

Arbejder tager sit udgangspunkt i den ikoniske Arbejdersangbog og dens mangfoldige kulturskat. Sangene fortæller masser af historier, men de rummer også værdier som er grundlæggende for det danske samfund: Handlekraft, fællesskab, solidaritet. Fællessang er lyden af mennesker, der står sammen. Og i en tid, hvor vi ikke kan synge sammen alle sammen, må nogle lytte mens andre synger. For sangen må ikke forstumme. På scenen ses syv medvirkende skuespillere og musikere, herunder Team Teatret og Teatret Møllens ensembleskuespillere. 

Instruktør: Nikolaj Mineka

Dramaturgi: Gitte Villadsen og Dorthe Bébe

Scenografi: Johanne Eggert og Allan Frausing

Medvirkende: Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Marie Vestergård Jacobsen, Stig Reggelsen Skjold, Line Vejgaard Kjær, Nana Schwartzlose og Johannes Smed

Musikalsk arrangør og kapelmester: Johannes Smed

Lysdesign: Søren Lydersen

Koreograf: Sofie Christiansen

Kostumier: Malene Redder

Sangcoach: Erik Storm

Lydteknik: Anders Buch Gormsen

Foto: Søren Hasselgaard Skaanning

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til årets julefrokost

En sand festaften - udelukkende med damer, drinks og dans

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: