Programm


Blinkende Lygter
2

Blinkende Lygter

AFLYST
- en ny dansk folkekomedie
Nørregade Teatrets udgave af ’Blinkende Lygter’ er ikke en kopi af den berømte film fra 2000, men derimod et nyskrevet og friskt skuespil, baseret på Anders Thomas Jensens film.  mehr

AFLYST

De fleste husker sikkert den skæve historie om de fire drenge, Peter, Arne, Thorkild og Stefan, der på grund af svigt i barndommen stikker af og tilfældigt mødes på en banegård. Sammen føres de ud i den kriminelle løbebane, men de står altid sammen og støtter hinanden. Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut, men han er nødt til at lave et sidste job for chefen og bagmanden ”Færingen”.

Medvirkende: Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Jakob Højlev Jørgensen, Peter Pilegaard Christina Bech, Kristian Boland, Frank Rubæk. 

Instruktør: Frank Rubæk

Dramatiker: Vivian Nielsen

Producent: Nørregade Teatret

Co-Producent: Teater 2         

Varighed: 2 timer og 10 minutter, med pause

 

Angebote


Velkommen til Odsherred.

Taste & Run byder på gourmet middag som afslutning på løbet.

NY DATO Jump er fysisk leg og ekvilibrisme på højt plan
Gratis…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!