program


Bobby Molino: Forsmag på jubilæumsshow

Bobby Molino: Forsmag på jubilæumsshow

Det er ikke så tit, at bands i Danmark kan holde 50 års jubilæum, men i år 2019 har Bobby Molino & Nutrockers eksisteret i ikke mindre end 50 år.

50’er og 60’er rocken har som bekendt stadig tag i et meget stort publikum, specielt de mange fra den generation, hvor musikken blev en væsentlig del af deres ungdomsidentitet!

Så gå ikke glip af denne formidable chance for at få en sving om i Kilden. Den ægte vare, en utrolig stemme og et fantastisk Rock’n Roll band, der simpelt hen bare kan det der. Det med dansegulvet overlader vi trygt til jer.

NB! Der vil i forbindelse med en jubilæumsvideo bliver optaget under koncerten

Om Bobby Molino

Bobby Molino & Nutrockers blev dannet i 1969, og de serverer stadig varen så rå og ægte, at man tror man er havnet i 60’erne. I starten af 70’erne vandt de en pladekonkurrence, der var arrangeret af EMI på Star Club i København, hvor bl.a. Tommy Seebach var dommer og senere stod for gruppens første pladeudgivelser. Dette blev startskuddet på koncerter og turnéer i både Danmark og udlandet, samt masser af trofaste fans.

Bandet består af: Bobby Molino – vocal, Arne Olsen – guitar, Søren Gettermann – piano, Ulrik Stæger – bas, Steven Getterman – sax mm., Jørgen Henriksen – trommer.

Salg af kaffe, øl og vand
Unum. siddepladser

Spisning kl. 18:30 ved tilkøbt spisebillet
Menu:

Langtidsbagt sydamerikansk oksefilet serveres med en rødvins sauce og honningbagt laks med timian og honning
Grøntsagstærter, kartoffelgratin med cheddar og persille, grillet peberfrugter med pesto, caprice salat med basilikum, oliven og mozzarella, spidskål salat med friske urter, grøn salat med dressing samt hjemmebagte flutes med smør

Dessert: Rabarber trifli 

 

PÅ PLAKATEN


Oplev romantik, komik og ikke mindst evergreens komponeret af Kai Normann Andersen.

Forestillingen er ikke bare for børn, men også for nysgerrige voksne.

En sanselig og billedskabende oplevelse om at føle sig anderledes og om at…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: