program


Brevet

Brevet

Det er en sand kult-klassiker inden for dansk teater, der vender tilbage til Randers EgnsTeater i form af Paolo Nanis hædrede mesterværk, BREVET, som han efterhånden har spillet mere end 1200 gange på scener over hele verden.  Læs mere

Paolo Nani er alene på scenen. Han siger ikke et ord, mens han hele 15 gange spiller den samme historie om en mand, der skriver et brev. Så er forestillingen slut.  

Lyder det kedeligt? Det er det ikke. 

Paolo Nani spiller historien forfra, bagfra, beruset, som en western, som horrorfilm, med hænder, uden hænder, som cirkuskunstner, som stumfilm, og meget mere. Forestillingens bærende kraft er kontakten mellem Paolo Nani og publikum, der siden 1992 stadig hulker af grin, når denne Comedy-perle ruller over scenen. 

Det er en sand kult-klassiker inden for dansk teater, der vender tilbage til Randers EgnsTeater i form af Paolo Nanis hædrede mesterværk, BREVET, som han efterhånden har spillet mere end 1200 gange på scener over hele verden.  

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

En moderne eventyrs-fortælling i et ordløst univers, hvor vi følger to ældre mænds…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: