program


Buefestival

Buefestival

Hvem kender ikke historien om Robin Hood? Hans ynglingsvåben var buen og det var der en god grund til. Uanset hvor god du er til at slås nytter det ikke noget hvis du er død inden du når frem til fjenden.  Læs mere

Ville du turde ridde i fuld galop unden at holde fast med hænderne, fordi du skulle skyde men en bue imens?

På årets buefestival vil der være masser af muligheder for selv at forsøge sig som bueskytte. Vi har daglige konkurrencer for vores gæster, show skydninger, buemagere og så kommer vores dygtige venner fra det sønderjyske på besøg og viser hvordan man skyder med bue fra hesteryg. Alt imens rytterne forsøger at indtage tårnet eller skytterne hygger sig med en gang fugleskydning går livet sin vante gang på stormandsgården. Der skal stadig passes dyr, ordnes have og mad på bordet. Kom og oplev livet på en stormandsgård fra ca. 1050-. På Ulvsborg er du velkommen til at deltage i de daglige aktiviteter hvis du har lyst.

Søndag d. 28/7 - Torsdag d. 1/8 klokken 10.00 - 16.00

Hunde er tilladt i snor. Vi anbefaler at tage en madkurv med.

PÅ PLAKATEN


Hver anden mandag holder Brøndbyvester Bibliotek filmeftermiddage med ældre film.

Stort og småt er en interaktiv forestilling for dine allermindste yndlingsmennesker - fyldt…

Lækker forårsbuffet på Svogerslev Kro.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: