program


Byvandring om besættelsen - Kalundborg

Byvandring om besættelsen - Kalundborg

Kalundborg Museum markerer besættelsestiden med en guided tur i byen

Billettyper


50.00 kr.
Byvandring

Dato
Gå med på en tur til byens centrum og besøg sammen med guiden nogle af de steder, der er kendt for vigtige begivenheder fra besættelsestiden 1940-1945.

Rundturen gør holdt ved Torvet, Præstegade, Skibbrogade og Klosterparkvej, hvor der knytter sig historier om modstandsbevægelsen og dens lokale ledere.

Museum Vestsjælland har i 2019 indsamlet historier fra besættelsen, og mange af dem har aldrig tidligere været offentliggjort. Hør nogle af dem her på denne tur.

Vært og fortæller ved besættelsesbyvandringen er cand.mag. i historie og arkæologi, Martin Pavón, fra Museum Vestsjælland.

Pris: 50 kr. Børn og unge u/18 år gratis.

Mødested: Torvet 3A, 4400 Kalundborg

Tilmelding: ikke nødvendigt, men kan ske via billetexpressen eller på telefonnr. 5943 2353. Større grupper bedes tilmeldes via telefon inden arrangementet. 

Ved telefonisk tilmelding betales der enten kontant eller via mobil pay i museumsbutikken - Kalundborg Museum, Adelgade 23, 4400 Kalundborg - inden turen starter.

Ikke egnet for gangbesværede

PÅ PLAKATEN


En smagning af vine, der er meget forskellige, selvom de er lavet af…

Tag med Øresundsakvariet på en spændende marsvinesafari og oplev Danmarks lille hval i…

Kom med til de traditionelle kroaftener på Fahl Kro - og få en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: