program


Byvandring om besættelsen - Kalundborg

Byvandring om besættelsen - Kalundborg

Kalundborg Museum markerer besættelsestiden med en guided tur i byen

Museum Vestsjælland marker 75-årsdagen for befrielsen med hele 2 byvandinger i Kalundborg kl. 11.00 og kl. 14.00.

Når du er på besøg hos os, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie! Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi søger for, at I kan være sammen - på afstand

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og hygiejne. Der kan derfor max være 9 deltagere foruden guiden. Alle opfordres til at bruge håndsprit og guiden har håndsprit med i tasken. Vi sørger for at holde afstand på min. 2 meter til hinanden. Det kan godt lade sig gøre både at se og høre; i stedet for at stille os i en stor rundkreds, laver vi en opstilling i en pyramideform og guiden vil anvende en bærbar mikrofon for en bedre lyd.

Byvandringen foregår udelukkede ude i det fri og vi vil ikke gå ind i smalle gyder eller huse.

Vi glæder os til at tage jer med til byens centrum og besøg sammen med guiden nogle af de steder, der er kendt for vigtige begivenheder fra besættelsestiden 1940-1945.Rundturen gør holdt ved Torvet, Præstegade, Skibbrogade og Klosterparkvej, hvor der knytter sig historier om modstandsbevægelsen og dens lokale ledere.

Museum Vestsjælland har i 2019 indsamlet historier fra besættelsen, og mange af dem har aldrig tidligere været offentliggjort. Hør nogle af dem her på denne tur.Vært og fortæller ved besættelsesbyvandringen er cand.mag. i historie og arkæologi, Martin Pavón, fra Museum Vestsjælland.

Pris: 50 kr.

Mødested: Torvet 3A, 4400 Kalundborg

Tilmelding: nødvendigt og kun muligt her på billetexpressen og der er kun 9 billetter til salg. Det er ikke muligt at betale kontant ved fremmøde. 

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Odsherred.

Kom og prøv vores oldtidsforhindringsbane for børn.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: